Kalorije - kalorijska vrijednost hrane |
Post Reply | Page 123 20> |
Author | |
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 29 Listopad 2010 at 18:21 |
Ovo ce biti glavna tema o raspravama na temu kalorijskih vrijednosti namirnica.
Slobodno ovdje pitate koliko neko voce / meso / riba ili što god vec ima kalorija i kakav je oblik P/UH/M. Mi imamo svoju -> Tablica kalorija i kalkulator -> Kalorijska vrijednost obroka Stoga bih sve prvo zamolio da obrade pozornost na gornja 2 linka i tek onda nešto pitaju ukoliko se neka namirnica ne nalazi na listi. Edited by Zoki - 06 Listopad 2012 at 17:47 |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
hrc007
Viden/a u gymu Joined: 05 Srpanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Evo još linkova:
https://www.fitness.com.hr/images/clanci/sastav-namirnica.jpg http://www.teretana.ba/namirnice/index.php http://www.fitness-fit.hr/meso.html EDit: ucinili smo ih linkovima.. Edited by Zoki |
|
I hated every minute of training, but I said, ''Don’t quit. Suffer''
Muhamed Ali |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
|
|
Mini me
Mixa shakeove Joined: 19 Travanj 2010 Location: Miami Status: Offline Points: 685 |
Post Options
Thanks(0)
|
aa....boli glava od toliko informejšn....
|
|
Obstacles are what you see when you take your eyes off your goal.
Stay focused. |
|
hrc007
Viden/a u gymu Joined: 05 Srpanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bravo Zoki!
Ljudi, ako si želite pratiti što jedete onda si u Excel prekucate na jedan list sve namirnice koje najcešce koristite i koje mislite da cete koristiti i prepišete sastav i kalorije i vodite si po danima, samo povežete celiju s prvog lista gdje su namirnice i razvucete i dolje si zbrojite, tako sam si ja napravio Ako cega nemate samo dodate namirnicu i to je to. |
|
I hated every minute of training, but I said, ''Don’t quit. Suffer''
Muhamed Ali |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
jel zna ko koliko ima piroška od sira? |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Mini me
Mixa shakeove Joined: 19 Travanj 2010 Location: Miami Status: Offline Points: 685 |
Post Options
Thanks(0)
|
daa...i juha? |
|
Obstacles are what you see when you take your eyes off your goal.
Stay focused. |
|
Rekreativac
Cita FAQ Joined: 30 Listopad 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 22 |
Post Options
Thanks(0)
|
zna li ko kalorijski vrijednost kuhanog kestena? Hocel porast skembe od njega? :) Edited by Rekreativac |
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Prokopaj po offtopicu postove unazad, tamo sam napiao tocno kaj sadrži š00g kestena.
podforum Chat Edited by The Phoenix |
|
Rekreativac
Cita FAQ Joined: 30 Listopad 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 22 |
Post Options
Thanks(0)
|
Oki, tnx
|
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Neznam na pamet, da nebi mislio da te sam tjeram da kopaš hehehehe.......al ak ne nađeš mislim da je nešto više od 50g uh, drugo zaboravi..., recimo da š00g ima oko 250 kalorija
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
ne zna nitko za pirošku...ajd dobro, jest cu napamet, par kcal više manje
|
|
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
hehehehe odi u ispovjedao nicu s tom pirškom, kladio bi se da ima svega previše.......pogotovo masti bar ih se ja sjecam ko masno pecivo
|
|
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
ma ja se ne ispovijedam, kad pojedem nije mi žao Nije tako cesto, ne
|
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Tako i treba.. Najjaci su mi oni koji pojedu svjesno pola torte i onda cvile tjedan dana zbog toga.. A što se tice piroške, googlao sam i negdje naišao na informaciju od 400kcal . |
|
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja cu ovaj tjedan maznut jedan burek. Ne pamtim kad sam ga pojeo..
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Post Reply | Page 123 20> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |