New Posts New Posts RSS Feed - Psiho Kutak
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Psiho Kutak

Post Reply Post Reply Page  123>
Author
Kate View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Kate Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Psiho Kutak
    Posted: 17 Studeni 2010 at 11:13
Psiho kutak za trenutak (ludosti)

Moj prijedlog je - u ovoj temi pisati i opisati razne stresne situacije iz iskustva Fitovaca i izmjenjivati savjete, korisne tehnike i strategije borbe protiv stresa.

što kažete?

Back to Top
crna_kej View Drop Down
Mixa shakeove
Mixa shakeove

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote crna_kej Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17 Studeni 2010 at 11:23

Originally posted by Kate Kate wrote:

Psiho kutak za trenutak (ludosti)

Moj prijedlog je - u ovoj temi pisati i opisati razne stresne situacije iz iskustva Fitovaca i izmjenjivati savjete, korisne tehnike i strategije borbe protiv stresa.

što kažete?

Slazem se!

moj najveci problem vezan uz prehranu je psiholoske naravi jer da se toliko psihicki ne istrosim na poslu i kod kuce nebi imala toliku opsesiju da moram jest i kad nisam gladna..

ako zelis pobjediti, ne smijes izgubiti
Back to Top
Zoki View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zoki Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17 Studeni 2010 at 11:35
Dobra tema! 
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
Back to Top
crna_kej View Drop Down
Mixa shakeove
Mixa shakeove

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote crna_kej Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17 Studeni 2010 at 16:10
 plodna je ova srijeda ;-)puna inicijativnih tema!
Back to Top
Kate View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Kate Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 Studeni 2010 at 09:06

Da, mislim da nam je ovo svima uvijek aktualno

Divim se ljudima koji uspiju ostati skulirani i na one najstresnije okolnosti, iako je tu i tamo dobro pokazati malo emocija, ali i to bi bilo dobro da se manifestira na pravom mjestu u pravo vrijeme, npr. nikom nece biti svejedno da se sad na poslovnom sastanku rasplace ko curica

Ali, da zakoracimo korak dalje u temu -
Moje pitanje dana - što sve cinite na dnevnoj bazi da ne bi "popustili" pod pritiskom stresa, a svi znamo da se svak od nas barem š put dnevno suoci s njim?

Meni je to, npr. glazba i/ili šetnja.
Onda recimo, u tekstu pjesme cesto nađem nešto što me ili asocira na moju trenutnu situaciju ili cak neku motivirajucu recenicu koja mi pokaže put do rješenje, utjehe ili pak potakne na traženje rješenja.

Back to Top
crna_kej View Drop Down
Mixa shakeove
Mixa shakeove

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote crna_kej Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 Studeni 2010 at 10:06

Originally posted by Kate Kate wrote:

Da, mislim da nam je ovo svima uvijek aktualno

Divim se ljudima koji uspiju ostati skulirani i na one najstresnije okolnosti, iako je tu i tamo dobro pokazati malo emocija, ali i to bi bilo dobro da se manifestira na pravom mjestu u pravo vrijeme, npr. nikom nece biti svejedno da se sad na poslovnom sastanku rasplace ko curica

Ali, da zakoracimo korak dalje u temu -
Moje pitanje dana - što sve cinite na dnevnoj bazi da ne bi "popustili" pod pritiskom stresa, a svi znamo da se svak od nas barem š put dnevno suoci s njim?

Meni je to, npr. glazba i/ili šetnja.
Onda recimo, u tekstu pjesme cesto nađem nešto što me ili asocira na moju trenutnu situaciju ili cak neku motivirajucu recenicu koja mi pokaže put do rješenje, utjehe ili pak potakne na traženje rješenja.

mene jos uvijek tjesi hrana  tocnije.. lomljenje ljusaka kikirikija ili guljenje mandarina a inace u svakom mogucem trenutku imam slusalice na usima i vrtim po youtube-u ovisno o raspolozenju. Imam i ja dana kada slusam neke stvari s kojima se zbog teksta prepustim razmisljanju.

a od ovog tjedna mislim da cu stres izbacivat i dobrim kardiom

Back to Top
zika View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote zika Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 Studeni 2010 at 10:54
Izbacila sam stres iz života još odavno

Sve imam isplanirano i detaljno posloženo na papir! Kad si dobro organiziram stvari kao da sam u sebi mirnija i kada je u pitanju izvršiti neki projekt znam da cu stici i da cu napraviti najbolji rad prema mogucnostima i znanju koje imam u tom trenutku.

Uvijek krecem ranije kako ne bi zakasnila jer kad treba npr. negdje stici tramvajem, a vec si u stisci s vremenom, svaki je semafor njegov!

Kreativna vizualizacija i meditacije! Bavim se svim tim od svoje š5 i kad kažem da sve ide onako kako sam si isplanirala ljudi me cudno pogledaju i nije im jasno kako sam uvijek puna energije i dobro raspoložena.

Nemam potrebe šopat se hranom, bit u depresiji, žalit samu sebe ili se pak ljutit na sebe zbog nekih postupaka.

Kolko sam puta bez kune išla na faks i u bircu si narucila cašu vode dok su se svi gutili u onim sokovima i nekim fancy ruckovima! Pošto sam na privatnom faksu (još malo ) i dosta puta u pocetku sam se osjecala manje vrijednom jer nisam imala tisuce stvari koje su drugi mogli dobiti, ali sam zato s vremenom naucila kako zaraditi, tj.sama sebi naci posao i osmisliti puno toga, naucila sam bit tolerantna, strpljiva, štedjet i izvukla maksimalno iz svega što mi je dano iiii imam najbolje tijelo tamo gore jer su svi jeli pizzacut za koji ja nisam imala para..posni je jeftiniji i išli su na tretmane i saune dok sam se ja preznojavala u teretani noseci svaki dan tonski ruksak sa sobom na predavanja

Edited by zika
LiveStrong
Back to Top
AnastasiaB View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote AnastasiaB Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 Studeni 2010 at 10:56
glazba...uvijek i svugdje idem s mp3-em,put do faxa, grada, ako nemam tih do pola h "gubljenja" u tome, odmah sam živcanija. it gets me through the day. trening također, nikad nisam opuštena kao nakon treninga, i , cigarete zadnji dio je katastrofa, znam. hrana me ne tješi, rijetko znam jesti kad sam nervozna, ali se poslje osjecam grozno pa to izbjegavam. ne služi baš nicemu meni.
Back to Top
Maddie View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Maddie Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 Studeni 2010 at 11:08
Originally posted by zika zika wrote:

Sve imam isplanirano i detaljno posloženo na papir!

Kreativna vizualizacija i meditacije! Bavim se svim tim od svoje š5 i kad kažem da sve ide onako kako sam si isplanirala ljudi me cudno pogledaju i nije im jasno kako sam uvijek puna energije i dobro raspoložena.

mene "samo" muci cokolada.

ovo prvo i ja radim, medutim ponekad dode do odstupanja
a sto se tice ovog boldanog... prvi dio i ja prakticiram, dosta toga sam naucila gledajuci slavni dokumentarac "secret", medutim meni ne ide bas dobro k'o tebe

mozes li mi malo detaljnije objasniti meditaciju, jako me zanima

Edited by Maddie
Back to Top
crna_kej View Drop Down
Mixa shakeove
Mixa shakeove

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote crna_kej Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 Studeni 2010 at 11:10

Izbacila sam stres iz života još odavno

Sve imam isplanirano i detaljno posloženo na papir! Kad si dobro organiziram stvari kao da sam u sebi mirnija i kada je u pitanju izvršiti neki projekt znam da cu stici i da cu napraviti najbolji rad prema mogucnostima i znanju koje imam u tom trenutku.

Uvijek krecem ranije kako ne bi zakasnila jer kad treba npr. negdje stici tramvajem, a vec si u stisci s vremenom, svaki je semafor njegov!

Nemam potrebe šopat se hranom, bit u depresiji, žalit samu sebe ili se pak ljutit na sebe zbog nekih postupaka.

Kolko sam puta bez kune išla na faks i u bircu si narucila cašu vode dok su se svi gutili u onim sokovima i nekim fancy ruckovima! Pošto sam na privatnom faksu (još malo ) i dosta puta u pocetku sam se osjecala manje vrijednom jer nisam imala tisuce stvari koje su drugi mogli dobiti, ali sam zato s vremenom naucila kako zaraditi, tj.sama sebi naci posao i osmisliti puno toga, naucila sam bit tolerantna, strpljiva, štedjet i izvukla maksimalno iz svega što mi je dano iiii imam najbolje tijelo tamo gore jer su svi jeli pizzacut za koji ja nisam imala para..posni je jeftiniji i išli su na tretmane i saune dok sam se ja preznojavala u teretani noseci svaki dan tonski ruksak sa sobom na predavanja

Meni fali samokontrole a najvise zato sto me preseljenje u drugu sredinu i uzasan tempo rada izbacio iz nekog prividnog reda.

Jos uvijek kasnim na posao  zivim u kreativnom kaosu u svakom pogledu i ono sto je simpaticno - ZNAM ali ZNAM da mogu funkcionirati kao po spagi.

U ova 2 mjeseca, koliko idem na vjezbanje, uskladila sam odlucujuce faktore da me nista ne moze sprijeciti da odem u dvoranu u š8h. Bar nesto ha?

Back to Top
crna_kej View Drop Down
Mixa shakeove
Mixa shakeove

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote crna_kej Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 Studeni 2010 at 11:12

Originally posted by Maddie Maddie wrote:

Sve imam isplanirano i detaljno posloženo na papir!

mene "samo" muci cokolada.

ovo prvo i ja radim, medutim ponekad dode do odstupanja
a sto se tice ovog boldanog... prvi dio i ja prakticiram, dosta toga sam naucila gledajuci slavni dokumentarac "secret", medutim meni ne ide bas dobro k'o tebe

mozes li mi malo detaljnije objasniti meditaciju, jako me zanima

mene ne muci cokolada.. ako je ne vidim. Ako je vidim.. hm.. tesko se mogu kontrolirat da ostane na jednoj kockici..jednom redu. Isto tako i sa mandarinama..

Back to Top
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote AnastasiaB Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 Studeni 2010 at 11:21
nemoj se ljutiti ali ako misliš na onu Tajnu, gdje žena tvrdi da je naucila "znanost i fiziku" samo zato što je "htjela to dovoljno"(-kao da je kvantna fizika piece of cake ili samo predmet u školi a ne znanost pa ju "nauciš "iz 2-3 knjige ), ne bih se u to pouzdala nikako. to je samo š banalniji primjer, međutim procitala sam to nažalost i cijela "filozofija" jednostavno ne drži vodu, bar po meni. najzdravije je ostati realan, neke stvari u životu ne ovise samo o tome želiš li ih dovoljno, i mislim da postoje ljudi s nešto više edukacije / stvarnog znanja koji su pisali na ovu temu. No ako tebi funkcionira, whatever helps, i nhf, samo moje mišljenje
Back to Top
Iluvatar View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Iluvatar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 Studeni 2010 at 11:37
Originally posted by AnastasiaB AnastasiaB wrote:

nemoj se ljutiti ali ako misliš na onu Tajnu, gdje žena tvrdi da je naucila "znanost i fiziku" samo zato što je "htjela to dovoljno"(-kao da je kvantna fizika piece of cake ili samo predmet u školi a ne znanost pa ju "nauciš "iz 2-3 knjige ), ne bih se u to pouzdala nikako. to je samo š banalniji primjer, međutim procitala sam to nažalost i cijela "filozofija" jednostavno ne drži vodu, bar po meni. najzdravije je ostati realan, neke stvari u životu ne ovise samo o tome želiš li ih dovoljno, i mislim da postoje ljudi s nešto više edukacije / stvarnog znanja koji su pisali na ovu temu. No ako tebi funkcionira, whatever helps, i nhf, samo moje mišljenje

ti to ziki?
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.

O osobnim treninzima kontakt na pm.
Back to Top
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote AnastasiaB Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 Studeni 2010 at 11:38
ne, Maddie. neš sam krivo rekla?
Back to Top
Iluvatar View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Iluvatar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 Studeni 2010 at 11:42
ma ne, nego sam previdjeo taj njen dio o "secretu" a ti nisi naglasila kome se obracaš, pa sam se zbunio
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.

O osobnim treninzima kontakt na pm.
Back to Top
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote AnastasiaB Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 Studeni 2010 at 11:45
aha...ma moj komentar se stvarno samo na knjigu secret odnosi
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  123>
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.