PMS prejedanje |
Post Reply | Page 123 5> |
Author | |
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 01 Rujan 2007 at 20:48 |
Vjerujem da me puno zena razumije kad spomenem pms i hranu - to nikako nije normalno povezano vec se radi o takvoj zelji za hranom koju niiiiiiiiiikako zadovoljiti!!!! Sva sreca pa to traje kratko (bar kod mene), ali zanima me da li netko ima neko zdravo rjesenje za takve situacije? Ne daj boze da traje duze jer bi bez beda bila prava mala !!!!! |
|
crystal planet
Viden/a u gymu Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 170 |
Post Options
Thanks(0)
|
kuzim te.. meni to traje dan-dva. al nemam pojma kaj da ti predlozim za ?zdravo rijesenje·
uvijek razmisljam o tom dok pozudno hodam prema frizderu. PMS sucks |
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hihihi.... da, ja isto mislim da bas nema zdravo rijesenje...malo se prepustis...pa malo duzi trening...da potrosis;)) A ta dva dana u mjesecu nam valjda moze biti i oprosteno;)) Mislim..od nas samih;))
Edited by dalila |
|
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
Volim kad imam podrsku u grijehu! |
|
crystal planet
Viden/a u gymu Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 170 |
Post Options
Thanks(0)
|
ma pms je zapravo zakon... bar mozemo jest sve kaj ocemo, a da imamo opravdanje
zivio pms! |
|
Signorina
Viden/a u gymu Joined: 23 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 318 |
Post Options
Thanks(0)
|
Tocno to ja radim. Prije sam se jos grizla zbog prejedanja u pms-u, a sad me bas briga. Tih par dana u mjesec dana nis ne znace. Barem sam si sretnija i ne grizem druge kad se prejedem u toku pms-size. |
|
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
Znaci, bez griznje savijesti?!?!! |
|
crystal planet
Post Options
Thanks(0)
|
definitivno.
griznja savjesti ionak dolazi tek poslije. a o njoj ne razmisljamo prije pretrpavanja svacim onda bolje jest mirne savjesti. a poslije pms-a opet zapet |
|
Signorina
Viden/a u gymu Joined: 23 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 318 |
Post Options
Thanks(0)
|
Joj,ovo mi je trenutno aktualna tema, od sinoc, kad se polako prisuljao pms. Nakon obilne vecere jos sam se utopila u š00g cokolade za kuhanje. Kad je kriza, dobra je i ta. Da je nije bilo, valjda bi i onu u prahu smazala na veliku zlicu
|
|
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
Uh, znam kakav je to feeling! Znala sam ja zbog coksice u nedjelju kad nisu radili ducani (onaj jedan period) prevaliti pola grada i platiti domacicu i 23 kn!!!!! (wtf!) I onda dodem doma, pojedem 3 kolacica i - zelja zadovoljena! Ali taj trenutak kad saznas da nemas nista doma pa kad te opali ona apstinencijska kriza...... Gaaaaadnoooo.... |
|
habitus
Viden/a u gymu Joined: 14 Rujan 2007 Status: Offline Points: 15 |
Post Options
Thanks(0)
|
kada osjetite pozudu za hranom,umjesto da jedete probajte zelju zamagliti casom obicne vode ili sa salatom(ne francuskom) |
|
Signorina
Post Options
Thanks(0)
|
Probala. Puno puta. Nekak imam filing da nisi zensko. Si vidio onu reklamu sa zelenim cudovistem koje se zove "monstruozna zelja za slatkim"? To tak slicno i u stvarnosti izgleda, barem kod mene... Hormoni su grda stvar. Edited by Signorina |
|
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
Oooo, daaaaa.... Kad se samo sjetim potrage za slatkim u pms-u! |
|
crystal planet
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
Uspjeh je rezultat stalne brige o cilju.
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja ukradem necaku cokoladu onda....;) |
|
Post Reply | Page 123 5> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |