The Best Of - salame / šunke |
Post Reply | Page 123> |
Author | ||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 04 Ožujak 2010 at 00:22 |
|
Želim složiti TOP listu šunki / narezaka koje konzumiramo i koje su koliko toliko zdrave..
Znamo da nikakva šunka nije idealna namirnica jer je jako prerađena.. ali ima nekolicina koja nekako odgovara.. Ono što ja preferiram je:
Idemo složiti neku TOP listu.. btw. nadam se da nitko ne jede poli... Edited by Zoki |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja jedem de Luxe sunku.. ponekad domaci prsut
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Koga boli za Poli
Malo se šalim, nemojte zamjerit Ja inace najcešce kupujem PUREcU DELIKATES šUNKU BILO OD VINDONA(VINDIJA) bilo od PURISA Drugo po redu su mi PILEcA PRSA U OVITKU(CEKIN, PERUTNINA PTUJ), DIMCEK, DELUXE A ponekad ... i to rijetko obicnu prešanu šunku u ovitku od buta BTW, Jel OK za naše standarde i kriterije cvrknut tu i tamo malo pršuta bez masnih dijelova? |
||
Jdot
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2006 Status: Offline Points: 171 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Poli i slicne gdje vidim kako je sve samljeveno nutra zaobilazim u sto sirokom luku. Znam da i u ostale
melju svasta, ali poli bas izgleda kao da svasta melju u njega Prsut ofkors, anytime anywhere, cak ni ne smeta ak ima malo masnog, pojaca okus |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nema do prsuta.. Ali inace zimska salama od Gavrilovica
|
||
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
evo moran rec da salame godinama nisan jea iako ih moj brat i sestre taru svaki dan,al neki dan san kupija pileca prsa u ovitku tek tako da mogu slozit na brzinu ako mi zatreba kupija san ona cekinova u zutom pakiranju,i moran rec da i nije nesto pre zacinjeno,djeluje umjetno nema do prirodnog mesa
|
||
Johnny_23
Cita FAQ Joined: 07 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 59 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
nothing but Delux
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Oboje imaju izvrstan miris i okus... no je li to idealno.. Ne znam da li je idelno, no ne škodi tako nešto pojesti.. from time to time.. Inace... najviše purecu De Luxe jedem.. najbolja pureca šunka. |
||
|
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
S vremena na vrijeme treba malo i uzivat u hrani.. malo cevapa smazat, pljeskavica, salame itd |
||
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ovako nešto, ha Davore uuu pa šta ne uživaš u purecoj?....mmmm nema bolje...makar sam nekad derala po zimskoj, kad se sjetim suza krene.. |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
jole00
Cita FAQ Joined: 30 Travanj 2009 Status: Offline Points: 83 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Podriguša naj naj upakirana u mortadelu
zezam se naravno..najviše papam Dimceka,on mi nekak uz sve paše.. A zašto gotovo svi jedu tu De Luxe šunku,po cem je ona bolja od recimo neke tost ili druge šunke? |
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Stvar je u mastima Skokni malo do neke tablice pa usporedi obicnu šunku sa purecom .. |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Bolja je... meni po ukusu, mirisu + sastavu. Prvi puta sam ju probao na moru prije nekoliko godina, i od tada najviše De Luxe jedem. Vindon je proizvođac. |
||
|
||
jole00
Cita FAQ Joined: 30 Travanj 2009 Status: Offline Points: 83 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
znaci prakticki bilo koja pureca šunka je dobra..mislio sam da je ova De Luxe još posebnija ;)
|
||
fedanov
Viden/a u gymu Joined: 08 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 258 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
a šta mislite je li dobar onaj pureci narezak u limenci?
|
||
Siren
Cita FAQ Joined: 14 Lipanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 71 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
pogledaj sastav, ali meni nekako ne sluti da je to dobro
|
||
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |