D: Maja Custic: Hrana nije ni lijek ni utjeha! Kad se to shvati, mršav |
Post Reply |
Author | |
iver
Mixa shakeove Joined: 22 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 631 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 06 Studeni 2019 at 12:41 |
Svi komentari na temu: Maja Custic: Hrana nije ni lijek ni utjeha! Kad se to shvati, mršavljenje postaje lakše!
" hrana nije lijek " .... pa evo komentara sa Harvard Medical School " Doctors are learning that one of the best ways to reduce inflammation lies not in the medicine cabinet, but in the refrigerator. By following an anti-inflammatory diet you can fight off inflammation for good. " 2018 god. Link https://www.health.harvard.edu/staying-healthy/foods-that-fight-inflammation |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Istina iver, iako sam ja u ovom tekstu to više shvatila kao lijek za dušu :) što zapravo na jedan nacin i može postati ako biramo onu hranu koja ce na naše tijelo i um utjecati tako da oboružani boljim kemikalijama postanemo voljni poraditi i na nekim dubljim pitanjima....pa tako opet dodjemo na tvoje...
Ipak, ovdje nije rijec o takvoj hrani, rekla bih da se više mislilo na ono što je ljude i dovelo do pretilosti, a to je teško ono što nam služi. Osim u smislu kratkorocnog "lijeka" za emocije.
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
iver
Mixa shakeove Joined: 22 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 631 |
Post Options
Thanks(0)
|
Gymka, jako dobro znaš da ne komentiram zbog sebe, ni tebe, nego zbog onih nesretnika kojima je pomoc zaista potrebna pa je u hrpi informacija traže i ovdje, pa ih ovakve dvosmislene stvari još više zbunjuju. Mislim da prije postavljanja clanka nije problem procitati i ispraviti moguce nejasnoce.
A još manje mi je stalo da dolazimo na "moje", to nije moj subjektivni stav nego znanstvena cinjenica, što i sama znaš. Skoro svaki dan ima nekih nebuloza i besmislica, ali od onih koji imaju dovoljno znanja da to isprave više se nikom ne da ni citati ovo. Inace je miss Custic ok rekla, mada ima i generalizacija koje ne stoje, no manje bitno.
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Iver, mene više brine kakvu poruku Život na vagi šalje onima kojima je pomoc potrebna, no to je neka druga prica. Ovo drugo mi se i ne cino toliko strašno i višesmisleno kao što to cesto medu ovim redovima zna biti, ali nikad dosta cinjenica.
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |