Pa ovako.... :) |
Post Reply |
Author | |
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 08 Travanj 2009 at 10:10 |
Prvi put sam u teretanu ušla sam š3 god, što bi reklo da sam sad, š3 god nakon, pravi mali ovisnik o treningu! Danas zapravo ne znam kako bi moj život izgledao bez treninga.....
Kombiniram teretanu, crobik i rolanje da mi treninzi budu što raznolikiji, ali ipak mi je najveca ljubav rolanje jer sam na "koturaljkama" otkad sam prohodala tako da me gotovo svaki dan možete sresti na Jarunu. Osim što treniram, jaaaako puno izlazim što mi omogucuje moje duuuuugogodišnje studiranje - nemate pojma kako se pravo da razvuci. Ali ne žalim se, glavno da ide. Zapravo, veeeliki sam hedonist i obožavam si ugađati! Tako da puno putujem, družim se i uživam! Life is gooooood! |
|
Jdot
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2006 Status: Offline Points: 171 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hedonizam iz gud
|
|
cabri
Viden/a u gymu Joined: 03 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
|
bravo,svaka cast!
|
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
dobrodošla u naš mali kolektiv
|
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošla?!
|
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
ma
malo se šalim na racun tvog predstavljanja nakon š000. posta
|
|
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
Pa piše lijepo - predstavite se!
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |