helou |
Post Reply |
Author | |
keroll
Viden/a u gymu Joined: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 11 Lipanj 2009 at 17:00 |
Evo još jedne nove ,odlucila vratiti svoju kilažu i linijuu ,nadam se dobrim i korisnim savjetima u druženju sa vama.Radim ,imam obitelj, godine hmmm mlada ,,,vježbam i ne baš ,teško mi slatko odbaciti sve te bombone ,cokolade ....
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Odbaci slatkiše i aktivno nam se prikljuci!
Dobrodošla |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Mele
Viden/a u gymu Joined: 31 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 19 |
Post Options
Thanks(0)
|
dobrodošla
|
|
myy
Viden/a u gymu Joined: 08 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 14 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hi!Nista novo...Ija sam odlucila vratiti svoju kilazu,dobila sam nekoliko savjeta...Pocela sam sa vjezbama za ravan trbuh ali imam problem,bole me trbusni misici i ne mogu nastaviti sa vjezbanjem.Na pocetku sam bila puna elana pa sam valjda pretjerala sa vjezbama.
|
|
aurora
Viden/a u gymu Joined: 11 Svibanj 2009 Status: Offline Points: 34 |
Post Options
Thanks(0)
|
umjereno svega i kontinuirano
dobrodošla |
|
tina90
Viden/a u gymu Joined: 02 Ožujak 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 33 |
Post Options
Thanks(0)
|
dobrodošla!
Edited by tina90 |
|
anne
Viden/a u gymu Joined: 06 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 54 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |