Pozdrav svima |
Post Reply |
Author | |
Vanja81
Viden/a u gymu Joined: 03 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 03 Sijecanj 2010 at 11:40 |
Pozdrav svima, zovem se Vanja, 28 godina. Za vašu stranicu sam saznao preko jako zahvalnih i odlicnih kalkulatora i zanimljivih clanaka(BMI, kalorije...). Cilj mi je kontrolirati prehranu, maknuti višak sala i povecati muskulaturu. Treniram svaki dan doma (osim nedjelje). Trening mi je koncipiran kao kombinacija cardia (bicikla i vijaca) i teretane. cestitam na stranici i želim vam sve najbolje i puno uspjeha u 20š0. godini! |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošao Vanja Drago mi je da si nam se prikljucio i da si tako aktivan, nadam se da ceš tu pronaci puno korisnih savjeta i da ceš se družiti s nama :) Hvala, i tebi također sve najbolje! Keep on moving |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
Welcome!
Hvala. I tebi sve najbolje želimo! |
|
Vanja81
Viden/a u gymu Joined: 03 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala!
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodosao
Edited by davor23 |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hej Vanja,
prvo .. sve najbolje u Novoj 20š0.godini! a drugo.. dobrodošao nam! Vidim da si fizicki aktivan i da treniraš svaki dan.. Odakle si? Volimo znati tko nas i odakle nas posjecuju FITovci... Prikljuci nam se u svim raspravama! |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |