Post Reply |
Author | |
Viden/a u gymu Joined: 07 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 352 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 10 Veljaca 2010 at 00:06 |
Pozdrav svima! Eto traženjem po netu kako srediti prehranu i doci do dobre definicije nalazim pravu stranicu za mene gdje mogu sve saznat o tom što sam naumio...
Nagovorom jednog kolege prijavljujem se i sad sam postao pravi ovisnik o ovom linku. Također sam promijenio svoju prehranu, poceo vježbat i maknuo nekoliko kila |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav Avatare!
Je li nick inspiriran filmom - Avatar? Dobrodošao na forum.. o kojem se to kolegi radi - jel aktivan ovdje? Ugodno postanje! |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobro došao
|
|
Viden/a u gymu Joined: 07 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 352 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala Zoki i Kate!
Pa još ga nisam gledao ali cekam da mi ga šogor jedan dan donese da ga pogledam na kompu makar mi je žao što sam propustio kad je bio u kinima na velikom platnu [:^ (] Radi se o jednom jako dobrom kolegi, vašem velikom prijatelju sa foruma |
|
Post Options
Thanks(0)
|
da vam još nešto kažem o sebi, bavim se stolnim tenisom 3 godine trenutno u dobroj formi, imam odlicnog trenera koji je prije igrao s primorcem, stipancicem tako da vam nemam šta pricat kako cu se poboljšat...
Sad samo ostaje maknuti kile i izdefinirat tijelo i to je to, ima da budem u top š0 juniora Hrvatske |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Držimo fige za to! |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Stolnim tenisom? strava.. ja obozavam to igrat.. bio sam sa sveucilisnom prvenstvu fakluteta i osvojio sam srebrnu medalju.. to je odlican sport..
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala Zoki...
davore iskreno to je jedan od najzahtjevnijih sportova i zato jako zanimljiv, bar meni jer ne samo da igraš reketom nego tu treba puno više odigrat glavom uglavnom svaka cast na medalji, izgleda da si dobar u stolnom |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |