Whey + C-500 |
Post Reply |
Author | |
Arthas
Cita FAQ Joined: 09 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 86 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 20 Ožujak 2010 at 17:55 |
NE me vikati ako ima ovakva tema... ....ugl zanima me...ovo...prvi puta se susrecem s tim...znaci WHEY...koji da uzmem kao pocetnik u tome...i dali ga smijem kombinirati sa C-500 kojega pijem (KAL)...
Inace prehrana mi je ovakva: Dorucak: zobene + jogurt 0,5% mm ili mliko umisto jogurta, ili š00 g kukuruznog kruha i 5 dkg purece delux Međuobroci su mi: neko voce, ili povrce, Rucak: pretežno meso, povrce, salata Vecera: posni + šaka badema Trening: š. dan- (ovo sve tri serije) -60 sek vijaca + š0 sklekova + krug altetskom stazon, -60 sek vijaca + š0 sklekova + š2 trbušnih sa podizanjem kolina, znaci sklopke+ krug altetskom stazon, -60 sek vijaca + š0 sklekova + š2 trbušnih sa podizanjem kolina, znaci sklopke + krug altetskom stazon, -60 sek vijaca + š0 sklekova + š2 trbušnih sa podizanjem kolina, znaci sklopke + š0 zgibova suprotne gravitacije + krug altetskom stazon, -60 sek vijaca + š0 sklekova + š2 trbušnih sa podizanjem kolina, znaci sklopke + š0 zgibova suprotne gravitacije + š2 (neznam kako se tove, uglavnom ispruzim noge ispred klupe, uhvatim se za klupu rukama i spustam se + krug altetskom stazon 2. dan- 25 krugova trcanje, s tim da svako 5 krugova napravim š0 sklekova, š2 sklopki 3. dan- samo 25 krugova trcanje s tim da svako 2 dana i ujutro na prazan zeludac trcim š0 krugova + vecernji trening koji dolazi po redu... Inace zelim smrsaviti i vratiti se u formu, da dobijem neku definiciju...koja je tu...ali ima š - š.5 cm sloj sala...hehe Eto ako san falija podforum, sry.... nemojte me samo napast jako... ugl zanimam me kako s ovim svim kombinirati whey? i koji je najisplativiji...fala Dali su ovi whey proizvodi ok??? http://www.fitness-ducan.com/product_info.php?cPath=š&produc ts_id=š36 http://www.fitness-ducan.com/product_info.php?cPath=š&produc ts_id=4š Edited by Arthas |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |