tezina |
Post Reply |
Author | ||
Marijo Kovacic
Cita FAQ Joined: 06 Ožujak 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 21 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 12 Travanj 2010 at 10:39 |
|
moze pomoc.Ovako zanima me sto se tice bencha i ostalih slicnih vjezbi dali je bolje dizati tezinu sa kojom mozes odraditi korektno zadani broj serija i ponavljanja,ili je bolje staviti vecu tezinu u koju mozes dizati ali te ubije tj nemozes napraviti npr 4 serije š0 ponavljanja????
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa bolje stavljat vecu tezinu jer jedino tako mozes napredovat..
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ne baš, napredovat se može na više nacina, dodavanje kilaže je zadnja opcija. Možeš povecat brzinu dizanja, povecati ROM, skratit pauzu između serija, dodati ponavljanje, dodati seriju itd.. |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A oboje smo napisali krivo, jer on je ustvari drugo napisao.. prvo moramo ga pitati zasto radi 4xš0 ?!?! |
||
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
šta je kod mene krivo? Ja sam samo reagirao na tvoj post, ne na temu |
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
davore moj rodjak nikad nije diga u bencu vise od 50kg,jer radi prometne ima odredene ozljede pa nesmi, a ima doslovce jebacku definiciju skoro ka lega,a ima normalnu kilazu za svoju visinu i nije ektomorf.tako da ima tu vise kvaka,ja nekad bolje osjetin prsni misic kad napravin 3x š2, nego 5x5 ili tako nesto
|
||
Marijo Kovacic
Cita FAQ Joined: 06 Ožujak 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 21 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
znaci odgovor na serije je da sam uzevsi u obzir jako puno stranica sa teretanom te svi kazu da je to najboljie za zadat ili bi trebalo onda manje ponavljanja sa vecom kilazom,recimo mogu napravit 8 ponavljanja sa velikom tezinom i onda sam strgan.Jos jedno pitanje dali je dobro raditi npr sklekovi,dumbel flly i benc odjednom pa onda uzet pauzu od 2min?
|
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
E tu ti uopce nema nekog pravila..i da ima, ne vrijedi za sve isto. Imaš hrpetinu varijabli koje možeš uzet u obzir i isprobavat...to je to, isprobavat. Nema najboljeg rješenja. |
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Mislim da previše kompliciraš Mišic samo zna da li je pogođen ili ne, ostalo su sitnice |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
Bas to.. sam ces vidjet.. probaj jedan mjesec vise ponavljanja, jedan manje, pa radi brze, pa sporije.. svi smo mi individue.. moramo si prilagodit program kako pase nasem tijelu
|
||
|
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |