bok svima :) |
Post Reply ![]() |
Author | |
lina ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 03 Svibanj 2010 Status: Offline Points: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 03 Svibanj 2010 at 19:34 |
Evo nakon mjesec dana citanja po forumu odlucila sam se i ja ukljuciti i
predstaviti. ![]() Moje ime je lina, imam 23 godine, visoka sam š77 cm i 58 kg. Do prije 2 godine sam se aktivno bavila sportskim penjanjem i jahanjem, uglavnom cijeli zivot sam u nekim sportovima ali nemam nikakva isustva s teretanom. Nisam bas u formi kao prije pa zelim poraditi na tome. Cilj mi je izgubiti masne naslage (kriticna zona : trbuh,jastucici) i naravno zategnuti se. Problem mi je sto imam problema sa kraljeznicom i nebi smjela trcati i podizati velike tezine. Promjenila sam prehranu prije š0 dana i pocela s vjezbama kod kuce, naravno zelim to i nastaviti, prihvacam sve pametne savjete, a ima ih dosta citajuci po forumu!! :)) |
|
![]() |
|
chaxy ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dobrodošla Lina
![]() ![]() |
|
Strong is the new skinny.
|
|
![]() |
|
TopForm ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 12 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 134 |
pozdrav i dobrodošla..preporucam ti insanity program.proguglaj malo i ako oces postam ti link za skinut
![]() |
|
Impossible is not a fact. It's an opinion. Impossible is not a declaration. It's a dare. Impossible is potential. Impossible is temporary. Impossible is nothing.
|
|
![]() |
|
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Dobrodošla!
![]() |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
![]() |
|
Ingrid-poledance ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 12 Ožujak 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 84 |
Dobrodošla!
|
|
![]() |
|
lina ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 03 Svibanj 2010 Status: Offline Points: 5 |
Hvala svima
![]() Ma sve cu ja procitati, proguglati, prouciti... i najbitnije vjezbatii ![]() |
|
![]() |
|
TopForm ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 12 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 134 |
pogledaj si PM poslo sma ti link,ako neznas sta je torrent javi
![]() |
|
Impossible is not a fact. It's an opinion. Impossible is not a declaration. It's a dare. Impossible is potential. Impossible is temporary. Impossible is nothing.
|
|
![]() |
|
soner_9393 ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Sad si i ti poceo riješavat na PM ![]() |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
![]() |
|
zmaj ![]() Fitness freak ![]() Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
dobrodosla
|
|
![]() |
|
Kate ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Welcome!
![]() |
|
![]() |
|
davor23 ![]() The Boss ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Dobrodosla Lina
![]() |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
![]() |
|
Furai ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
Dobrodošla, baci se na citanje, i samo vježbaj
![]() ![]() |
|
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
|
![]() |
|
Tnx thx svima !!
Vježbam,citam , slazem si jelovnik za svaki prethodni dan, znaci pravilno jedem(cak i hranu nosim sa sobom ako znam da necu biti u mogucnosti doci do određenog obroka na vrijeme) i jaako sam ponosna na sebe, super se osjecem i vidm rezultate, malo ali ih vidim!! hehehe ![]() velika podrška!! Zelim vam svima uspješno vježbanje!! |
|
![]() |
|
dianna ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 19 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 734 |
ajde onda , pridruži nam se na jelovncima pa piši svoje jelovnike s nama
![]() |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |