Pauza i odmor - bez treninga |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 23 Svibanj 2010 at 01:03 |
|
Uzimate li pauzu da ne trenirate uopce i kada?
Trenirate li preko ljeta ili tada dolazi duža pauza.. ? Koliko pauzi treba godišnje ubaciti da bi nam se tijelo pošteno odmorilo? Osobno imam pauzu od cca. šmj. po ljeti, i znam ubaciti pauzu od cca. š-2tj. svakih 3 mjeseca. Za vrijeme tih odmora, vidi se da rastem, pravilno i dalje jedem, no ne treniram. što kažete vi? |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja inace ne uzimam pauzu.. mozda 3,4 dana.. ali preko ljeta jos vise treniram nego zimi.. |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zašto preko ljeto više nego zimi? Ne misliš li da bi se trebao malo odmoriti? |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pauza - tj aktivni odmor je svakako potreban, ali dakako, samo ako imaš ubitacne treninge. U suprotnom samo malo smanjiti intenzitet i volumen - deload - i to je to. Tjedan dana je sasvim dovoljno, možda cak i manje ovisi o iskustvu i kolicini nagomilanog napora kroz treninge. Tako da nema smisla odraditi pauzu ako nema pretreniranosti. |
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
evo...moram reci da potpisujem |
||
Blia
Viden/a u gymu Joined: 18 Travanj 2010 Status: Offline Points: 152 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja isto u špici ljeta napravim pauzu od teretane, ali nikad nisam bez nekog oblika treninga, ili trcim ili doma neke vježbe radim...bez treninga sam samo kad me bolest priljepi za krevet
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma kakva pauza...jedva cekam da zakuri, tek sad krecem u boj
Inace, obožavam kad je malo ljudi u teretani tako da mi je trening po ljeti gušt kakvog nema.. |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Furai
Mixa shakeove Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kao što Thorn rece, svakih par tjedana deload, i to je to. Kakvo prekidanje, to je kad baš baš moraš
|
||
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
To je i moja filozofija |
||
cooperw
Viden/a u gymu Joined: 07 Srpanj 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 209 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da, da... 7.-8.-9. mjesec je uobicajeno odmor kod mene.
|
||
Dalibor123
Cita FAQ Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
pitanje: da li je tijekom tjedna potreban odmor od vježbi i koliko? da li je ok trenirati 3 dana pa š dan odmor?
koja je vaša praksa? |
||
--
Dalibor |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Bolje dan treninga pa dan odmora i tako stalno.. |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
Dalibor123
Cita FAQ Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
OK, tnx
|
||
--
Dalibor |
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ovisi...koliko se brzo oporavljaš, kako ti je trening posložen, koliki je intenzitet... uglavnom je pravilo da se nebi trebalo trenirat više od 2 dana zaredom al ja sam ga skršila š0000 puta Naravno, što je trening manje intezivan, možeš više....najbolje ti isprobavat razne varijante pa vidit...kad se nauciš prepoznavat signale tijela znat ceš kad ti je dosta |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Mystique
Cita FAQ Joined: 12 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 33 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja imam jedan dan odmora u tjednu,a to je najcešce nedjelja
Prije trudnoce sam trenirala isto tako i odgovaralo mi je ,a pauzirala sam samo u slucaj bolest ili nekog putovanja. Mnogi tokom ljeta prave pauze,a meni je tad najveci gušt ici.Bolji i brži napredak . Jedva cekam one paklene vrucine |
||
Dalibor123
Post Options
Thanks(0)
|
|
Treninzi su prilicno intenzivni i traju oko 2 sata, tako da cu zasada se držati onoga š dan treninga, š dan odmora, s time da u dane odmora eventualno odradmi crobni trening 2x pola sata.
Hvala svima. |
||
--
Dalibor |
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |