Riba - što jesti osim tune? |
Post Reply | Page 123> |
Author | ||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 23 Lipanj 2010 at 00:16 |
|
Jedete li koju ribu osim tune?
Tunu smo obradili ovdje - Tuna , ona nam je omiljena riba. Jedete li npr. oslice, incune, lignje, girice? |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Brancin, oslic, škarpina, bakalar....
|
||
opasni
Viden/a u gymu Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Afghanistan Status: Offline Points: 378 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja volim srdele, podlanicu, brancina, zubatca, kovaca, ali uglavnom od navednih jedem srdele
Edited by opasni |
||
mrtav hladan
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
komarca,lubin,sampjer,mol,trlja. ustvari nema ribe koju nevolin,ali bila mi je draza od plave
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Koja je riba, uz tunu, najprikladnija nama?
Ono.. da je puna proteina i dobrih masti... |
||
|
||
Blia
Viden/a u gymu Joined: 18 Travanj 2010 Status: Offline Points: 152 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja sam alergicna na tunu pa kad je rijec o ribi iz konzerve biram skušu i srdele, a svježa - ovisi što se ulovi - prošle godine su ušate bile na gradelama svaki dan, ove godine ih nema pa lijem suze
na ribrnici kupujem srdele, trlje, brancine od zamrznutih - oslic i bakalar nije mi bitno je li za fit jelovnik ili nije, kad je riba u pitanju jedem je u neogranienim kolicinama, dok ima na tanjuru - ja jedem i jedem i jedem |
||
alemaa
Cita FAQ Joined: 18 Lipanj 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 55 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja jedem vecinom tunu iz konzerve s maslinovim uljem...Inace pastrmka, skusa, brancin, oslic..ali kazm zbog posla najvise mi je dostupna konzerva.. ..
|
||
I belive in fairies..I do, i do, i do..
|
||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
zamjeni tu tunu sa tunom u salamuri... to maslinovo iz konzerve je sve samo ne maslinovo |
||
Strong is the new skinny.
|
||
alemaa
Cita FAQ Joined: 18 Lipanj 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 55 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Sorry..ali ne znam ni kako izgleda ta tuna u salamuri
|
||
I belive in fairies..I do, i do, i do..
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Evo je .. Konzum.hr Ja sad više jedem: Tunj K Plus komadi rajcica š85 g |
||
|
||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
inace... ja OBOŽAVAM svu ribu... pogotovo grdobinu, podlanicu, kovaca, ma svaka ribica mi je draga, i bila i plava.... mljaccc....
OSIM slatkovodne tj., možda je i volim, ali sam probala sam jegulju i bila mi je i nekako me ne mami probavati drugu, pa ni kad dođem u priliku, ne jedem je. A morske (bile uglavnom) minimum 2-3 puta tjedno na gradele ili lešo... pa riblja juhica neprocjenjivo I da, tuna konzerva u salamuri sa malo maslinovog i kapara... klasika |
||
Strong is the new skinny.
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja sam vrlo skroman što se tice ribe Tunjevina svaki dan, tu i tamo file oslica i file soma Iako, kakva god da je, meni je riba "prazna" |
||
opasni
Viden/a u gymu Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Afghanistan Status: Offline Points: 378 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
živa i te spike nista |
||
mrtav hladan
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
nije živa, u konzervi je |
||
opasni
Post Options
Thanks(0)
|
|
mislio sam na zivu kao " Hg " ,,, aj jesi me ovaj put hahaha
|
||
mrtav hladan
|
||
Blia
Viden/a u gymu Joined: 18 Travanj 2010 Status: Offline Points: 152 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
uuu, sad sam se sjetila šarana - pomisao na jedan dobar fiš mi je izmamila sline
|
||
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |