in is in:)) |
Post Reply |
Author | ||
in
Cita FAQ Joined: 10 Rujan 2010 Status: Offline Points: 32 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 10 Rujan 2010 at 18:12 |
|
bok svima!!
prijavila sam se na ovaj site jer bi mi jako pomoglo misljenje nekog profesionalnog trenera ili neke iskusne osobe sto se tice teretane. naime, inace se nisam nikad bavila nekim tipovima vjezbi - prosle zime sam isla u teretanu ali je sve to bilo kratko i neefektno.sad planiram pocet trenirat i ustrajat u tome. imam 62 kg/š68 cm.u prosjeku ne izgledam debelo i nemam nekih nedostataka ali bih ipak voljela smanjit kilazu na 55 kg-pa su mi potrebni svi moguci savjeti sto se tice prehrane i vjezbi posebno-jer u teretani koju ja posjecujem trenera skoro i nema-tu je ponekad ali nije nes voljan za objasnjavanje vjezbi.ono sto sam ja vjezbala nije imalo nekog velikog efekta jer nisam puno proucavala kako i sta sa spravama koliko puno ponavljat vjezbe i sl.bila bih jako zahvalna kada bi mi neko napravio plan prehrane i vjezbi-dakle za mrsavljenje-do nekih 5 kg i 'zatezanje'onih dijelova tijela koji su nama zenama jako bitni:P Unaprijed hvala!! |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dobrodosla..
Baci se na citanje foruma |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
in
Post Options
Thanks(0)
|
|
hvala,da citam upravo al mi je malo dosadno sve to pregledat a i ima milion nekih dijeta ne znam bas koja je najbolja za mene |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zapamti ovo: nema dobrih dijeta.. Sve je to
marketing.. Imas kalkulator, izracunas koliko si unijela kriz hranu dnevno, izracunas si bazalni metabolizam te koliko kcal potrosis kroz aktivnosti.. Cilj je da si u deficitu, tj. da je unos hrane manji od potrosnje.. Smjernice za hranu bi bile da jedes dnevno 5-6 obroka, da u svakom obroku ima proteina, te da bas ne mijesas ranu bogatu ugljikohidratima sa hranom bogatom mastima.. Sto se dan blizi kraju, tako i smanjujes ugljikohidrate i zadnja 2-3 obroka ti budu proteini, povrce i zdrave masti.. |
||
|
||
in
Post Options
Thanks(0)
|
|
hvala!!
da znam da nema dobrih dijeta pa sam nekako pokusala napravit svoju ali ne izgleda mi bas ohrabrujuce bar ne odkako sma na njoj.ti presudi:) dorucak- š jaje i casa prirodnog soka od narandze rucak - piletina najcesce uz neku tjesteninu ili rizu vecera- posni sir i kriska crnog kruha uz to casa nemasnog mlijeka. medjuobrok-obicno neka cokoladica ili manji kolac:)-mislim da bi ovo trebala izbacit:) |
||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
izbaci definitivno -> međuobrok - prijepodne neka ti bude voce; a poslijepodne neki jogurt ili proteinski shake ili rižini keksi npr. |
||
LiveStrong
|
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kad bi ti netko sastavljao plan prehrane i treninga, to bi ti naplatio 800-š000 kn. Imaš još jedno besplatno riješenje- citanje foruma, sve potrebno za plan prehrane i treninga ti je napisano jedno 7š64š puta. |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dorucak ti mora prakticki biti najveci obrok.. Pa se prema danu obroci
smanjuju.. Skini knjigu od Tom Venuto-a : "Burn the fat, feed the muscle" .. Tamo ti je sve lijepo pojasnjeno.. |
||
|
||
in
Post Options
Thanks(0)
|
|
ok,hvala puno |
||
in
Post Options
Thanks(0)
|
|
hm.. hvala na infu u svakom slucaju dobila sam ga besplatno vjerovali ili ne;) |
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |