Beachbody Insanity |
Post Reply | Page 123 121> |
Author | ||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 14 Rujan 2010 at 18:38 |
|
Evo, odlucila sam se na još jedan eksperimentic na sebi.
Pocela sam sa treninzima prije tjedan dana - ajme majko kakvi su to treninzi!!! Uglavnom - promjena treninga, nekoliko kasnih vecera i ja sam u š0 dana dobila 2,5, što mi naravno i nije drago pa se tješim da je to ono pocetno povecanje jer taj trening budi sve mišice iz mrtvih!!! Ali - guzu diže u nebesa nakon samo 3 dana treninga!!!! Baš sam bila fascinirana! Zanima ne da li je još netko vježbao ovo i kakvi su vam bili rezultati? |
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja sam probala.... ali samo uz druge treninge... tako da ne mogu rec tocno kakvi rezultati-....ali u kombinaciji sa svim drugim (teretana, kardio, body...)poprilicno sam zadovoljna.... sad ga mislim nastaviti kombinirati sa teretanom koliko stignem... Inace treninzi su stvarno bolesni.... totalni like...
|
||
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja sam isto na +2 kg... krenula sam s treninzima, nisam slatko takla vec 20ak dana... al se osjecam super... sve po starom, vagu ovdje nemam, tako da tek za jedno tri tjedna kad odem kod staraca cu malo poskicat situaciju, al me traperice ne maltretiraju pa mi je to ok...
skinula sam ja jos prije ljeta bbi ali mi je to totalno prežestoko... jedva sam odradila par uvodnih treninga..nisam jos u formi za to |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa to je taman trening za vas zene.. steta sta nema u nasim gradovima organizirani trening, kao sto je crobic i to, da bude i insanity ili P90X.. |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
Post Options
Thanks(0)
|
|
o da...
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Davor23 je davno pokrenuo istu temu, možete vidjeti komentare na Insanity ovdje:
Insanity kucni trening te blog post od Freakushe: Insanity trening cisto da one koje zanima Insanity, da promotre i ostale teme / blog postove. Edited by admin |
||
Brunhilda
Viden/a u gymu Joined: 06 Kolovoz 2010 Location: Hrvatska/Zagreb Status: Offline Points: 322 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
a što nakon 60 dana ?
|
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A jesi ga ti radio? |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Probao sam dva puta, a P90X nekih 2 tjedna.. Cuj, trening je
kvalitetan i zdrav za cijelo tijelo.. Ali nekako se ne vidim u tome.. Vise voli cut zvuk kad iz ruke ispustim tezak uteg.. |
||
|
||
Post Options
Thanks(0)
|
|
eeee pa onda paradiras po kuci u kupacem i nabijaš kompleske vlastitom ogledalu .. i odeš u kraš coko bar i potamaniš cijelu tortu od cokolade |
||
Post Options
Thanks(0)
|
|
misliš bucicu? |
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
IZ RUKU |
||
|
||
Post Options
Thanks(0)
|
|
davorka moja
|
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
mala.. |
||
|
||
Post Options
Thanks(0)
|
|
idem na trening...
|
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja u farbanje klupice :D
|
||
|
||
Post Reply | Page 123 121> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |