Whey protein - koji pijete trenutno? |
Post Reply | Page 123 4> |
Author | ||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 09 Listopad 2010 at 23:48 |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ajde, FITovci, koji whey pijete ..
|
||
|
||
Komar22
Cita FAQ Joined: 27 Rujan 2010 Status: Offline Points: 20 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kao šta sam vec negdje napisal, ove gore. Prije toga sam pio od MVP-a Whey proteine koji nisu loši, ali pošto sam vidjel da dosta ljudi preporucuje od Daymatiza, onda sam kupil te. Dosta je slatki za razliku od ostalih proteina. Prvi su mi bili od Waidera, ali nisu me se baš dojmili Edited by Komar22 |
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
uzimam isto ko i zmaj, samo unflavored btw, jucer rezervirao, danas vec kupio jednu vrecu od 2.5kg nije isti dobavljac |
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nego? |
||
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
jedan drugi, našao ga u oglasima i nema cekanja jer decko kad ima robe odmah to i ponudi i proda. Al samo za podrucje os i okolice. recimo vreca unflavored-a od 2.5kg me izađe 60kn manje nego inace |
||
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
zmaj koliko te izaslo s postarinom?
|
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
izgleda da najvjerojatnije nece više bit moguce narucivati doticni myprotein whey i ostale dodatke preko tog decka s fejsa od kojeg su svi narucivali, tako bar on sam kaže. taman sam na vrijeme našao novog dobavljaca + što je jeftinije i brže |
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Onda ce to Thorn distribuirat dalje, uz malu naknadu za
trud (iako mene u principu zanima sam riblje ulje) |
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
e baš si našao pravu osobu za tak šta
|
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
heheeherhee, vjerujem, ja sam ljen za sebe otic kupit,cekam
do zadnje sekunde i to konstantno, a kamoli da bi još paket slao i išo do pošte..no chance |
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
u pravu si thorn,ali isto je reka da pregovara s nekom novom firmon pa da ce postavit cijenik kad se to zavrsi. inace ena postarina bi me ispala 20 kuna a 5 kg wheya 560 kn
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ajde ljudi.. trebate poticati hrvatsko gospodarstvo, a ne uzimati od nekog lika s fejsa..
Mi smo tu... Ena, koji whey ti piješ? Ima li netko da još uvijek koristi Scitec? Theia i nekolicina ekipe je to koristilo, zanima me da li još koriste Scitec nakon što su ga svi kritizirali. |
||
|
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
Vec me zacudilo koliko si dobro podnio informaciju da zmaj i ja ne trošimo whey s fit shopa hrvatsko gospodarstvo pa isti vrag, poticao vas il tog lika s fejsa il novog dilera, nije da prodajete hrvatski whey a opet ste svi iz drage nam lijepe naše |
||
dianna
Mixa shakeove Joined: 19 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 734 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
jel nema nijedna žena da pije ovo ??? ja još ne , al cekam da vidim šta vi pijete, koji je najbolji...itd...
|
||
Post Reply | Page 123 4> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |