Optimum Nutrition 100% whey gold standard |
Post Reply | Page 123> |
Author | |||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 16 Listopad 2010 at 19:41 |
||
FITovci,
jeste li probali od Optimum Nutritiona 100% Whey Gold Standard? Znam da ga je Thorn konzumirao pa nek se javi.. Gdje se može kupiti u HR? Kakva iskustva opcenito imate s ovim proizvodjacem? Jesu li vam njihove cijene previsoke? Edited by Zoki - 16 Veljaca 2013 at 11:37 |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ja jedino znam da je to jedan od najskupljih proteina..
|
|||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Istina.. 4,5kg je oko 1100kn - barem u HR. Edited by Zoki - 16 Veljaca 2013 at 11:38 |
|||
|
|||
dwayne dibley
Cita FAQ Joined: 23 Kolovoz 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 16 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ja ga trenutacno pijem, odlican protein!
|
|||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ja ga uvijek pijem, najbolji od svih koje sam probao kaj se tice okusa (kava meni top), mješanja, za druo nemrem govorit jer su to vjerovatno nijanse nama malovodljive ili nevidljive.
Skup je kod nas, Zoki ubi me, al iz vana ga narucujem, onda nije tolko skup, manje od 700 kn 4,5kg |
|||
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
za te proteine pravac zlovenija...
inace, koristim ih vec par mjeseci i jako su mi dobri. iako nemam posebno misljenje o wheyu, ipak je to samo jedan obrok (eventualno dva) od 6-7 u danu... Edited by GajbaPive |
|||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
||
Gdje ga nabavljaš? |
|||
|
|||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Slovenija je raj za skoro sve kupovat! Nema smisla u HR ovako nešto nabavljat! Ja isto picim tamo po takve stvari... |
|||
LiveStrong
|
|||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
||
Nemoj tako. Znamo da je u Sloveniji nešto jefitnije, no malo kupujte i kod nas! |
|||
|
|||
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
jok! odbijam, tak dugo dok je tam do 50% jeftinije, pa i hrvatska roba! |
|||
will smoke your weed for food!
|
|||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Slovenija Upravo narucio 2 vrece na akciji, ispada tocno 550 kuna vreca 4,5 kg, to baš nije malo jeftinije neg kod nas, neg duplo! nemrem se otet dojmu da su prevelke marže kod nas i svi bi na brzinu neku lovicu okrenuli jer prije kad sam narucivao sa BB.coma još uvijek me jeftinije došlo da narucim iz amerike + poštarina neg da tu kupim. A kaj da na velko neko naruci, no dobro tu su sanitarne onda, dozvole neke i to tak da necu ulazit u stvarni trošak jer ga neznam, al ak može svugdje bit jeftinije zakaj je kod nas tolko skupo........ |
|||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ma sve to stoji, ok, ali zašto da platim nešto š00, 200, 300 kn više ako ne trebam? cisto logicno razmišljanje! |
|||
LiveStrong
|
|||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
||
Fora ti je ta da mi ne određujemo cijene, vec uvoznik ili dobavljac. Mi bi rado imali niske cijene i da su dostupne svima. Vidjet cemo što ce biti s time.. |
|||
|
|||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
||
Btw. konzumirate li još koje proizvode od Optimum Nutritiona?
|
|||
|
|||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
||
Multice, Opti -man
|
|||
opasni
Viden/a u gymu Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Afghanistan Status: Offline Points: 378 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ocemo , ocemo kad udjemo u EU i budemo imati cijene poput slovenaca, a do tada porez na budale neka placaju naivci |
|||
mrtav hladan
|
|||
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |