PWM - kako izgleda vaš i kada ga pijete? |
Post Reply | Page 123 4> |
Author | |||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 05 Prosinac 2010 at 14:04 |
||
Kako izgleda vaš obrok poslije treninga / shake / PWM i kada ga pijete?
Svi imaju razne kombinacije PWM-a, pa možemo u ovoj temi vidjeti tko, što i kako uzima.. Obicno pijuckam whey protein s glukozom (30g wheya i 70g glukoze) i to još dok se istežem u gymu. cim završim sa zadnjom vježbom, odem si napraviti shake, pa dok se istežem lagano guštam u njemu.. Vi? |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Obicno je to neki junk+ whey, ili ako si baš radim shake onda ubacim 50g wheya i 70-80g glukoze, pijem ga kao DWM/PWM
|
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
najcesce pojedem 5-6 bjelanjaka i 2-3 keksa
|
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
obrok carbs plus proteins, tijekom treninga pijem DWM
|
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Illy, znaci poslije treninga iskljucivo kruti obrok.. kako ti izgleda DWM? |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
na jednom drugom forumu su oko ove teme uspjeli ispisati 400 postova. ne kuzim kako... od svih stvari u teretani, ova je najjednostavnija.
ako pijes shake, onda whey+dex u omjeru š:2. ako ne koristis whey, onda jaja (kao najbrzi protein iz hrane (ako financije dopustaju, onda 6-7 bjelanjaka, ako ne, onda 3 cijela jaja) i 60-70g dexa s vodom... nikakav junk, jer junk je UH+M, a M ima nizak GI i usporava UH, a brzi UH je bitan kako bi se digao inzulin i spustio kortizol zbog kojeg misici kataboliraju. po potrebi u vodu stavite glutamin i(li) kreatin, ako i to koristite. i to je cijela mudrost. kako su oni dosli do 400 postova, neznam |
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
25 grama whey-a + 60 grama carbsa + 5 grama creatina + trenutacno neke bcaa ( 5 grama) koje su mi ostale od prije 2 god jedno |
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
|||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
||
pricaš bezveze bez uvrede |
|||
|||
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
zasto? od svih obroka, ovaj bi trebao biti najjednostavniji..
ozbiljno, kaj sam krivo rekao i kaj bi ti rekao o PWM? |
|||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
||
pa zato što nije najbolje piti whey i dex 2:š poslje treninga iako sam i ja vjerovao dugo u to DWM je bolji |
|||
|||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
zašto? nije da pijem, ali me zanima |
|||
LiveStrong
|
|||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
||
Studija š. Studija 2. |
|||
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
mislim da si krivo kvotao gajbu, napisao je omjer whey-dex š:2, ne 2:š a sad ne znam što si htio rec onim studijama? onak na brzinu nisam vidio ništa konkretno o omjerima uh/p. a ak si ciljao na dwm, e sad jbg, meni ta solucija nikako ne paše. rigoleto bi mi bila š jedina opcija, pogotovo ako sam imao obilan obrok prije treninga pa još kava na to sve. no thnx |
|||
silva07
Viden/a u gymu Joined: 25 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 118 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Moj Pwm izgleda ovako
35-40 grama wheya+25-30 grama dexteroze sa nekih 3,5-4 dcl vode odmah cim završim sa treningom... |
|||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
||
tipfeler, za omjere.. na to sam mislio.. gle, meni DWM super paše, ali valjda ovisi od osobe do osobe, p.s nemoj tako obilno jesti odmah prije treninga p.s omjer u studiji sa endurance aktivnosti je bio 4:š car/prot a u drugoj (gdje se radio trening snage u teretani) 6% carb i 6 grama esencialnih aminokiselina Prvi omjer je super za sve endurance aktivnosti, a jacu verziju ovog drugog koristim kod weight traininga, no poanta je da treba probati DWM, dosta ljudi odgovara Edited by Iluvatar |
|||
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Eh sad illy, da ne pojedem pošten obrok prije treninga ne znam kako bih izdržao trening od 2 sata. Taj dwm mi ima smisla za bb ciljeve, pogotovo na nekakvoj defki kad želiš što više ocuvati miške. Kad si na masi, ionako si gotovo uvijek pun i imaš nešto više uh*p obroka, pa cak i uh*p*m i izdržiš trening bez beda koji ajmo rec ne prelazi sat vremena. I pogotovo ako imaš uber brutalne treninge. |
|||
Post Reply | Page 123 4> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |