Sklekovi + veslanje |
Post Reply |
Author | |
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 08 Travanj 2011 at 11:14 |
Jeste probali raditi kad ovako sklekove + veslanje?
Video možete pogledati ovdje: http://youtu.be/Mk5dUWaZVGk Fora izgleda, samo morate biti oprezni i ne brzopleti. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
njanja
Viden/a u gymu Joined: 06 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 119 |
Post Options
Thanks(0)
|
Prije dva dana imali smo tu vježbu na treningu "tabata",
samo mi cure radili smo s bucicama od2kg. Edited by njanja |
|
kad ima volje ima i nacina
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
I jesi zadovoljna vježbom - kako ti se cini? |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
njanja
Viden/a u gymu Joined: 06 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 119 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zadovoljna,
ali zadnje dvije serije u š-om bloku sam radila ne iz muškog skleka, nego iz ženskog skleka -veslanje. Lagani umor u rukama, nakon 8 serija kao da su bicepsi malo natekli . Ali 2 vježbe od 4 u tom bloku su bile za gornji dio tijela,a i tempo u tabati, je brz, pa možda zato takav napor. |
|
kad ima volje ima i nacina
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Iskreno ne sviđa mi se položaj dlanova.. mislim da bi bilo bolje kad bi ruke bile uz tjelo! Ovako je malo pre riskantna i nespretna za ramena
|
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
Andrej_93
Cita FAQ Joined: 01 Studeni 2009 Status: Offline Points: 43 |
Post Options
Thanks(0)
|
Probacu danas , svidja mi se ovako
|
|
stippan
Cita FAQ Joined: 17 Svibanj 2011 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
Super je ovako raditi!
|
|
lakyberry
Cita FAQ Joined: 18 Svibanj 2011 Location: Zagreb Status: Offline Points: 31 |
Post Options
Thanks(0)
|
Radio sam tu vjezu cesto prije. No malo drukcije. Ruke uz tijelo i bucice su mi bile vodoravno u odnosu na tijelo.
Vec sam zaboravio da postoji xD Budem ju veceras malo ubacio u kruzni ;) |
|
Stay safe, stay 2. amendment!
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |