prsa |
Post Reply |
Author | |
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 14 Veljaca 2012 at 09:34 |
Pozdrav
Jucer poslje full body treninga uocio sam ili barem tako mislim malu asimetriju prsa , desna strana mi je malo drugacija od desne !?!?!
|
|
alpinist
Viden/a u gymu Joined: 19 Kolovoz 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 344 |
Post Options
Thanks(0)
|
naravno da je tako, isto kao što ti je lijevi biceps drugaciji od desnog, i svaki drugi lijevi mišic drugaciji od desnog. Sve je to normalno, ako nije prevelika razlika...
|
|
Adapt what is useful, reject what is useless, and add what is specifically your own...
http://www.spk-strik.hr |
|
Amiketa
Cita FAQ Joined: 08 Srpanj 2010 Status: Offline Points: 54 |
Post Options
Thanks(0)
|
Teško je da ceš biti simetrican. Asimetrija je uglavnom naglašena na strani primarne strane.
|
|
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
da tako je sa desne strane je malo drugacije, jel mogu npr. ubaciti neko dodatno ponavljanje kod vježbi za prsa baš za tu desnu stranu?
|
|
Thor
Viden/a u gymu Joined: 22 Prosinac 2011 Location: Solin Status: Offline Points: 252 |
Post Options
Thanks(0)
|
Možeš, ali ako to nije neka veca asimetrija ne zamaraj se s tim previše, vecina pretjeruje kad je rijec o sebi, vjerojatno nije rijec o velikoj asimetriji tj. tu asimetriju nitko nebi ni primjetia dok je sam ne spomeneš te se treba dobro zabuljit da je drugi uoci...ipak svi mi, više manje težimo savršenstu kojeg je ponekad nemoguce dostic... |
|
Obsessed is a word that lazy people use to describe the dedicated!
|
|
Zvonimir Brle
Post Options
Thanks(0)
|
istina nisam ni ja skužio u pocetku , ali se nadam zbog daljnjeg razvitka da nebi došlo do vece asimetrije
|
|
tyros
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Location: F.Benning/Bragg Status: Offline Points: 265 |
Post Options
Thanks(0)
|
Eto, meni tako kosa na desnoj strani puno brže raste :)
|
|
SFC. tyros US SPECIAL FORCES ASSESSOR
|
|
pepperedangus
Viden/a u gymu Joined: 11 Veljaca 2012 Status: Offline Points: 202 |
Post Options
Thanks(0)
|
meni je bija problem lijevi lat, trebalo mi je oko 4 mjeseca da ga "izravnam" sa desnim, nacin na koji sam to napravija je izolacijskom vježbom, al da napravim 4 serije za desni lat, i 5 serija za lijevi. gleda sam se u ogledalo svako tjedan dana i onda sam se vratija na 4/4 kad se vratila simetrija. al svakako uvik ce ti jedna strana dominirat, mada je to u vecini slucajeva neprimjetno dok ne spomeneš.
|
|
Zvonimir Brle
Post Options
Thanks(0)
|
danas sam osjetio kako je biti cura ( prsa idu gore dolje dok trcim )
|
|
Physx
Cita FAQ Joined: 29 Studeni 2011 Status: Offline Points: 85 |
Post Options
Thanks(0)
|
hahhahahha, još malo pa ceš se pocet dirat :D |
|
Zvonimir Brle
Post Options
Thanks(0)
|
xD želim micati onak sa prsima gore dolje !!! to mi je predobro !!!
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |