Tina_07-prijava! |
Post Reply | Page 123 7> |
Author | |
Tina_07
Cita FAQ Joined: 06 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 73 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 26 Travanj 2012 at 22:11 |
Pozdrav ljudi,
evo i ja se konacno prijavljujem. Dakle imam 17 godina,idem u srednju školu u Zagrebu,a živim u okolici Zagreba. Oduvijek sam bila sportski tip,samo je to zadnje 3-4 godine zbog škole i lijenosti palo u vodu i posljedica nekretanja je apsolutni višak kilograma.Bavila sam se karateom dugo dugo godina,dok mi jednostavno nije dosadio pa sam prestala s tim.Onda sam lutala od sporta do sporta dok konacno nisam odustala. U 9.mjesecu sam prvi put ušla u teretanu i od tad idem 5-6 puta tjedno.Išla bi i 7,ali nažalost gym mi ne radi nedjeljom.Zaljubila sam se skroz u ovaj sport i ne mogu više zamisliti život bez utega i svih tih spravica Ovaj mjesec sam pocela i sa Insanity-em,ali iskreno,skroz mi je bezveze i nisam se našla u tome.Pokušavala sam ga uskladit s teretanom,tako da sam 2 tjedna imala po 2 treninga dnevno,ali onda sam jednostavno bila preumorna za bilošta drugo i pocela zanemarivat sve druge obaveze,tako da sam sada odustala od Insanity-a. Imam program u kojemu 4 puta tjedno radim cijelo tijelo,a 2 dana cisti kardio.U ova 4 dana isto ubacim 20-ak minuta kardia. Znaci vježbanje mi nije nikakav problem i tu sam spremna na svakakve promjene,eksperimentiranja i forsiranja! Ali prehrana je druga prica.Cokolada,kolaci,bomboni,rolati,keksi,you name it,I eat it! Slatko mi je najslabija strana. Ne mogu reci da briljiram sa slanim,ali je bolje nego sa slatkim.Cim vidim slatko,jednostavno moram pojest,što god da to bilo! Inace jedem i zobene i posni i piletinu i bademe i sve to.Teorija mi super ide,ali s praksom imam problema. Ima dana kad unesem i manje od 900 kcal,a ima ih i kad unesem preko 2000. Tako da trebam nekoga tko ce mi pomoci nauciti kako pravilno papati,kada,gdje ubacivati obroke s obzirom da idem u srednju školu i ne znam baš planirati obroke. Ne znam na koji nacin,ali uspjela sam skinuti 10-ak kila od 9.mjeseca,ali zadnja 2 mjeseca stagniram i ne micem se s mjesta,iako redovito vježbam. Zato mi treba pomoc jer ne znam što i kako dalje. Hmm,trenutni cilj mi je skinuti višak kilograma,a dugorocni cilj mi je stati na binu! Nije mi bitno kada,tj za koliko godina cu uspjeti dodji do te bine,ali ja sam uvjerena da cu to uspjeti A stanje je ovakvo: Visina:183 cm Težina:80 kg Mjere cu stavit cim uspijem nabavit neki metar. Evo mjere: prsa:91 cm struk:76 cm bokovi:100 cm bedro:60 cm E da,od trenera bi htjela Gymku jer mi se cini da smo dosta slicne i imamo slicne ciljeve,pa mislim da bi se s njom super slagala,ali ako ne ona,onda je svejedno tko ce I btw.sretno svim natjecateljima! Edited by Tina_07 - 30 Travanj 2012 at 12:11 |
|
Tina_07
Post Options
Thanks(0)
|
cini mi se da nisu slike uspjele. -.-.
Moze netko pomoci? |
|
marija-mo
Viden/a u gymu Joined: 06 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 217 |
Post Options
Thanks(0)
|
pozdrav takodjer i ja tebi želim sretno!
neznam preko cega si išla ja sam preko Imagesnack i tu znam pa ako treba mogu ti objasnit nije problem
|
|
Tina_07
Post Options
Thanks(0)
|
može onda i preko toga :)
ali korak po korak,treba ti meni malo da polovim sve |
|
marija-mo
Post Options
Thanks(0)
|
ma nebrini imam ja strpljenja
može na PM pa ti sve fino objasnim polako
|
|
Tina_07
Post Options
Thanks(0)
|
marija-mo
Post Options
Thanks(0)
|
hehe tko je to uspjeo
|
|
Tina_07
Post Options
Thanks(0)
|
Tina_07
Post Options
Thanks(0)
|
pandora
Cita FAQ Joined: 10 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 17 |
Post Options
Thanks(0)
|
hej imaš odlican struk. definirat jedino noge, ruke i guzicu i bit ceš komad
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
To je to, kopija Prodano, vizija je vec u glavi - šipka i bucice u ruku i idemo |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Tina_07
Post Options
Thanks(0)
|
hvala ti pandora,to i ocekujem od ovog natjecanja
Gymka,znaci uzimaš me? |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma prodano, kupila si me sa ove 4 recenice gore
|
|
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
hakuna-matata
Cita FAQ Joined: 14 Travanj 2012 Status: Offline Points: 61 |
Post Options
Thanks(0)
|
Vidim, ti i ja cemo se jedna drugoj jadati kad Gymka pocne sa svojom strahovladom nadnama.
|
|
Tina_07
Post Options
Thanks(0)
|
Mislim da cemo ju spominjat i po nekoliko puta dnevno
Možemo mi tooooo |
|
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
Ma nema straha sa mnom, vec smo definirali da sam andjelic
Jedino cete se morat ostavit rozih bucica, ali to nece bit problem |
|
|
Post Reply | Page 123 7> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |