Misicna masa i kickbox |
Post Reply |
Author | |
reginaldo
Cita FAQ Joined: 26 Prosinac 2011 Location: Tuzla Status: Offline Points: 11 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 14 Listopad 2012 at 22:02 |
Treniram kickbox 3 puta sedmicno i idem u teretanu 3 puta sedmicno,znaci treniram 6/7 u sedmici.
Cilj mi je misicna masa,pa me zanima koliko puta sedmicno da idem u teretanu a koliko na kickbox.Ne bavim se kickboxom profesionalno nego rekreativno.Planirao sam ici 3 puta u teretanu a jednom na kickbox koji bi mi bio cardio trening jednom sedmicno.Koji su vasi savjeti i preporuke ? :) |
|
extremefit
Viden/a u gymu Joined: 28 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 272 |
Post Options
Thanks(0)
|
To je ok, 3xtjedno teretana i jednom kick. Ili mozes na kraju svakog treninga 10min kick pa nemoras taj jedan dan posebno. Pozz
|
|
reginaldo
Cita FAQ Joined: 26 Prosinac 2011 Location: Tuzla Status: Offline Points: 11 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ok,hvala :)
|
|
White_Insane
Pali po spravama Joined: 07 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1065 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja inace treniram capoeiru i dobivao sam na masi bez obzira koliko šta sam trenirao, stvar je samo prehrane.
Trening mi je bio ovako: 4x Tjedno capoeiru. - unutar samog treninga dok bi neki odmarali ja bi pumpao snagu. 3x Tjedno Teretanu dobrih sat-sat i 20. |
|
Life is a journey full of adventures !!
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Upozorio bih samo da je prehrana ekstremno bitan faktor jer se 70% misicne mase radi u kuhinji. Uzalud dobar trening ukoliko ne unosis dovoljno nutrijenata koji bi to podrzali.
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |