Predstavljanje - |
Post Reply |
Author | |
louis dufresne
Cita FAQ Joined: 19 Listopad 2012 Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 19 Listopad 2012 at 09:17 |
i molba za pomoc :-)
Upisao sam se u teretanu (ne po prvi put, ali brojim se kao pocetnik) i odlucio ovaj put pa, pametnije. Visok 176 cm i težak 72 kg s viškom slobodnog vremena. Namjeravam ici u teretanu 4 puta tjedno, a cilj je ojacati i izgradit mišice. Koliko sam ja shvatio najbolje bi sada bilo raditi full body trening. Moj plan je bio raditi: potisak s bucicama na ravnoj klupi 3x10 veslanje u pretklonu cucnjevi ili lunges trbušnjaci ledjnjaci e sad, problem je što i meni ovo izgleda poprilicno loše :-) pa može li mi netko pomoci sa sastavljanjem plana treninga. please-ic :-)
|
|
"Kad trcim cijeli sat po svojoj pokretnoj traci, osjecam se ko neka metafora."
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav,
malo pogledaj stranicu Extreme-a http://fitnessangels.net/ tu ces naci dosta full body treninga. Takoder, bilo bi dobro ako u teretani postoji neki trener ( a nadam se da postoji :)) pitati ga da ti sastavi neki full body ako ces vec raditi po spravama iako vidim da si ovdje naveo ugl. vjezbe koje mogu ici sa slobodnim utezima sto je bolji izbor. Da ne duzim, pod podforumom Trening imas dosta o programima pa navali |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
louis dufresne
Cita FAQ Joined: 19 Listopad 2012 Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
|
Samo da zahvalim. Kombinirat cu ovaj trening s još nekim vježbama. hvala :-)
|
|
"Kad trcim cijeli sat po svojoj pokretnoj traci, osjecam se ko neka metafora."
|
|
mr-triple-double
Viden/a u gymu Joined: 09 Svibanj 2012 Location: zg Status: Offline Points: 462 |
Post Options
Thanks(0)
|
radi full body mjesec dva dok se ne uhodas i ne dobis neku kondiciju, formu, a onda se prebaci na split treninng
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |