osobni trener |
Post Reply ![]() |
Page 12> |
Author | |
xenic ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 09 Prosinac 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 44 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 09 Prosinac 2007 at 12:27 |
bok svima ![]() eto ja nazalost muku mucim sa kilogramima pa trebam savjet ![]() hvala ![]() Edit:izbrisan nerazumljiv tekst Edited by Zoki |
|
![]() |
|
fitnessHr ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 21 Ožujak 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 238 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mozes putem maila na stranici |
|
www.fitness-trening.com
|
|
![]() |
|
crystal planet ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 170 |
![]() ![]() ![]() |
|
Uspjeh je rezultat stalne brige o cilju.
|
|
![]() |
|
emilio ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
trening u prisustvu osobnog trenera, pospjesuje trening 20%............. |
|
![]() |
|
Theia ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Ma vidi njega, pravi mali pametnjakovic!
![]() |
|
![]() |
|
emilio ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
kada bi dobio priliku da sretnem zlatnu ribicu,umjesto tri ZELJE trazio bih samo jednu----neka nam se THEIA uda u 24 godini.......... |
|
![]() |
|
Theia ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Je, al te ribica vec zeznula - prije 3 tjedna sam napunila 25!!!! Belj!
![]() |
|
![]() |
|
mislio sam na ribicu koja bi mogla ispunjavati zelje i u -RIKVERC-
|
|
![]() |
|
crystal planet ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 170 |
![]() ![]() |
|
Uspjeh je rezultat stalne brige o cilju.
|
|
![]() |
|
A ako uhvatim zlatnu zelju da mi ispuni.... HAHAHA!!!!!! |
|
![]() |
|
sa malim zakasnjenjem,,,, sretan ti rodjendan draga nasa Theia,da te sreca prati u zivotu,,da sretnes pravu ljubav i normalno da se to fino okonca sa mogucnoscu dobitka -TRILINGA--.jedino te puno djece moze smiriti prema nekim mojim proracunima...volimo te svi,,,jedna rodjendanska pusa....
p.s š-- zamolio bih ostale clanove foruma da mi se pridruze u cestitkama,,,,na taj nacin,ovim istinskim gestom pokazacemo da mislimo na nasu dragu THEIU...
P.S 2.--jednom prilikom ,u skoli, profesor fizike mi je rekao--ti si inteligentan kao TOCAK----NI danas nerazumijem sta je mislio sa tim... |
|
![]() |
|
Signorina ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 23 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 318 |
![]() I pridruzujem se zakasnjelim cestitkama za rockas! ![]() I ispricavam se na oftopiku, pogotovo pokretacici teme. |
|
![]() |
|
xenic ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 09 Prosinac 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 44 |
< ="text/">
![]() < ="text/">// Begin Ad Muncher helper script ywzXso(š,"ywzTimeout('enableDesignMode()', 20);"); // End Ad Muncher helper script sto reci osim sretan ti rodendan theia ![]() inace, uzela sam osobnog trenera i prezadovoljna sam.. negdje na forumu sam procitala da trener pospjesuje trening za 20% ![]() rezultati se vide nakon mjesec dana i to poprilicno ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
PLACEM OD SMIJEHA!!!!!! |
|
![]() |
|
HVALA HVALA SVIMA NA CESTITKAMA!!!!!
Edited by Theia |
|
![]() |
|
enaa ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 21 Studeni 2007 Status: Offline Points: 186 |
Oprosti Theia na zakasnjenju, od srca ti zelim sve najbolje!
![]() ![]() |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |