POMOZITE MI DA SKINEM SALO, PLEASE! |
Post Reply |
Author | |
redrose
Cita FAQ Joined: 30 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 30 Sijecanj 2013 at 23:04 |
Pozdrav! Imam 28 godina, visoka sam 162 cm i imam 68 kg. U zadnjih godinu i pol sam se udabljala 10-ak kilograma, što zbog problema s hormonima, što zbog posla na kojem samo sjedim. Pokušavala sam s raznim cajevima, tabletama za mršavljenje, dijetama i ostalim glupostima, ali ništa, Shvatila sam da to mogu samo pravilnom ishranom i vježbanjem. Ne idem u teretanu, nikad nisam. Jedem sve i svašta, a cak niti to ne jedem redovno. Radnim danima se budim u pola 6, nekad doruckujem (obicno je to sendvic), nekad ne. Kuci dolazim oko 14 sati, tad jedem ono što ima. nabavila sam si sobni bicikl i steper, 3 puta sedmicno vozim ili vjezbam na steperu. Medjutim, pošto ne znam kako treba da isplaniram prehranu i vježbanje, molim nekog da mi napravi sedmicni plan ishrane i plan vježžbanja. Želim da skinem ovih 10 kg do ljeta. Dosadilo mi je da budem debela, osjecam se grozno, kao kit. Help, please! :(
|
|
XQ
Viden/a u gymu Joined: 27 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
Svi preparati i slicne stvari šta se reklamiraju su ciste gluposti.. Izbaciš masno, štetno, smanjiš unose kalorija, i vježbaš redovito i rezultati ce doci na svoje.. A nikakve tablete ti nece uspjet u tome.. Pogledaj malo forum, imaš jako puno dobrih i korisnih stvari, a možeš i kopirat ili slicno napravit plan prehrane i vježbe od ostalih FITovaca
EDIT: I da, vezano za naslov, ne možemo ti mi puno pomoci, sve je to vezano uz tvoju motivaciju i želju za uspjehom ;) Edited by XQ - 30 Sijecanj 2013 at 23:21 |
|
"Obsessed is a word the lazy use to describe the dedicated."
"You're only young once. But if you do it right, once is enough!" |
|
baba44
Pali po spravama Joined: 10 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 1118 |
Post Options
Thanks(0)
|
pozz! dobro došla!
ja ti samo mogu reci da je to odluka u tvojoj glavi, a ovdje možeš dobiti moralnu podršku na tebi je da citaš,uciš, o prehrani i vježbama,i da to primjeniš na sebi! sretno,ajde,kreni,možeš ti to!!!!!!!! GOOOOOOOOO GIRL!!!!!!!!!!!!!!! (p.s. ja sam 163 cm,a imala sam 80kg,kad sam pocela,sad imam 55kg) |
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
dobrodošla! 5 obroka na dan (http://fitnessangels.net/hr/prehrana.php), 2 fullbody treninga sa utezima i orbitrek 2 puta tjedno, krenes sa 30 min pa povecavaj svaki tjedan po 5 min. Onda povecas na 3 fullbodya.. samo polako, do ljeta mozes to skiniti.
citaj i uci sretno! pozz |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |