Brojaci kalorija i fitness aplikacije za iPhone |
Post Reply |
Author | |
Superman
Cita FAQ Joined: 24 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 17 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 27 Veljaca 2013 at 22:41 |
Bok ljudi,
Zanima me dali postoji nekakva aplikacije na Hrvatskom jeziku za upisivanje sto smo jeli tijekom dana, da bi nam se brojale ili odbijale kalorije, te kako bi pratili sve to kao sto postoji bezbroj takvih aplikacije na engleskom? Takodjer, ima li koja aplikacija za fitness ili body building (Isto na HR)? Na engleskom ih imam nekoliko, ali zaista ni mi trebalo na HR, jer malo je teško to sve upisivanje na engleskom, kada pola tih marki i hrane nema kod nas, odnosno fali podosta naših artikla i hrane. :) Fala. |
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
my fitness pal ti ima dosta naše hrane... i možeš sam unijeti neki proizvod ako ga slucajno nema...
|
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
Ribica22
Cita FAQ Joined: 22 Lipanj 2012 Location: ZG Status: Offline Points: 40 |
Post Options
Thanks(0)
|
Fitness pal je odlican
|
|
bebolina
Mixa shakeove Joined: 11 Listopad 2011 Status: Offline Points: 607 |
Post Options
Thanks(0)
|
baš cu probati taj fitness pal...ja sam nedavno skinula Diet Organizer, ali njihove kalorijske virijednosti pojedine hrane su puno manje nego ono što ja imam na ambalaži proizvoda!
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Koristite li neke druge aplikacije uz my fitness pal?
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
bebolina
Mixa shakeove Joined: 11 Listopad 2011 Status: Offline Points: 607 |
Post Options
Thanks(0)
|
Možda sam ja seljo, ali meni je najbolje rucno....meni na tim aplikacijama nisu objektivni podaci. Sve podatke o kaloricnosti hrane skidala sam s fitness.hr i još jedne stranice, i bitno se razlikuju nego njihovi kalkulatori! Ostajem pri svome...a i brža sam! |
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da, ja isto tako rucno najbolje ovo je komplicirano i nije lakše šta bi trebali bit da bi bilo upotrebljivo, to kad bi postojala aplikacija di sam ukucas podatke o hrani koju jedes koliko cega ima pa da poslin samo pišeš koliko si poija i da ti izracuna to bi vec valjalo...
|
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
zmaju, pa my fitness pal je takav..
|
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nisan primjetija toliko, skinija san bija aplikaciju, ali vidija san da možes pisat koliko si kalorija unija ali ne i sam svoju listu namirnica i kcal vrjednosti
|
|
Slavonka23
Post Options
Thanks(0)
|
mozes unositi i svoju hranu.. ja samo svoje i unosim.. sama sam napravila svoju bazu podataka :D
|
|
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da, to je velika prednost aplikacije. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Lider10
Cita FAQ Joined: 28 Rujan 2015 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
Trazim neku aplikaciju koja moze azdovoljiti moje potrebe da radim kod kuce vjezbe snage. Dakle nesto da radim kuci bez pribora samo sa tjelesnom težinom, tipa sklekovi, trbušnjaci i slično al da ima program rada. Videl razne iPhone aplikacije, al puno njih se plačaju.. ima neka alternativa?
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |