Masa preko ljeta??? |
Post Reply |
Author | |
Aky17
Cita FAQ Joined: 03 Rujan 2012 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 30 Travanj 2013 at 23:32 |
Zanima me jer dobro vježbati preko ljeta i ici na masu i uz to ne ici u teretanu. ( nemogu ici u teretanu jer je šugava :D sad preko ljeta se znojim i bodu me komarci , gubim vode i krvi ja mislim da to nije dobro :D )Htio bi pocet vježbat samo na šipci. Bilderi daj te mi savjete :)
|
|
fitmama
Cita FAQ Joined: 15 Travanj 2013 Location: dalmacija-Split Status: Offline Points: 46 |
Post Options
Thanks(0)
|
vjezbanjem ljeti mrsavis a zimi nabijas masu pa ti je najbolje polit se raidom protiv komaraca tako da fno nateknes cijeli i bez sugave teretane dobijes masu a ni komarci te nece pikat pa neces izgubit nista od novostecene otekline,pardon novostecene mase. P.s. najbolji ti je raid u pjeni,pise da efekt traje i 3 mj. A to je taman cijelo ljeto :))
|
|
trudim se :)
insanity 1.day-19.04 |
|
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(1)
|
svejedno je kad radiš što mada se vecina ljudi odluci za masu zimi jer je ružno vrijeme pa se vježba samo unutra (osim hardcore primjeraka) dulje se spava i bolji je apetit :)
|
|
fitmama
Cita FAQ Joined: 15 Travanj 2013 Location: dalmacija-Split Status: Offline Points: 46 |
Post Options
Thanks(0)
|
:D mene stvarno peru hormoni jer ja ovo uopce nisam shvatila pod ozbiljno pitanje :D
|
|
trudim se :)
insanity 1.day-19.04 |
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(1)
|
onda bi moj stari trebao imati 90 kila preko ljeta a ne 150...ako imaš prehranu za masu i treninge...sigurno ceš ju dobiti..kakvo veze ima znojenje? znojenje je samo znak da gubiš tekucinu..jedino ceš morati je unositi više nego zimi jer su vece potrebe eto vruce je i sve ja sam dobio 10-tak kila kroz 2 ipo mjeseca...
|
|
Aky17
Cita FAQ Joined: 03 Rujan 2012 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
e to sam želio cuti :) , jer mi mnogo ljudi govori "nemožeš preko ljeta , onda se gubi kile itd."
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma svašta ceš još cuti...;) ne sikiraj se samo jedi i vježbaj
|
|
HandzUp
Cita FAQ Joined: 21 Kolovoz 2011 Status: Offline Points: 30 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sta si to koristio svega ti da bi dobio toliku masu za tako kratko vrijeme? |
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
Pa prehranu za masu i vježbe za masu :)
|
|
HandzUp
Cita FAQ Joined: 21 Kolovoz 2011 Status: Offline Points: 30 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hah mislio sam na suplemente posto znam da se za tako kratko vrijeme ne moze dobiti tolika masa, 10kg bas i nije malo... Ja sam sa prehranom i treninzima uspio za 7 mjeseci da dobijem oko 8kg a inace sam bas "hardgainer"... I koje si godiste?
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |