zelim dobiti na kilazi i misicnoj masi,help? |
Post Reply |
Author | |
Merlin5
Cita FAQ Joined: 18 Rujan 2014 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 18 Rujan 2014 at 20:23 |
Ovako,imam 14 godina u 12 mj 15,krenuo sam u srednju skolu,visok sam 175 i imam 43 kile,trebam nekakav plan prehrane i plan vjezbanja,nemam nikakve utege pa osim 2 mala po 1kg,tako da sve "bodyweight" vjezbe bi bile super :)
|
|
never-give-up
Viden/a u gymu Joined: 19 Lipanj 2014 Location: Dalmacija Status: Offline Points: 464 |
Post Options
Thanks(0)
|
Napiši dnevni jelovnik
|
|
Merlin5
Post Options
Thanks(0)
|
dorucak:omlet od 4 jaja sa sirom i sunkom ili 3-4 sendvica sa sirom i sunkom sa salicom jogurta ili mlijeka
rucak:sto god je skuhano,nikakva brza hrana skola:nesto iz pekare,burek ili slicno vecera:ono sto je bilo za rucak ili omlet ili sendvici s salicom jogurta ili mlijeka
|
|
never-give-up
Viden/a u gymu Joined: 19 Lipanj 2014 Location: Dalmacija Status: Offline Points: 464 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hmm. Omlet je dobar, sendvič mislim da bi bio bolji da je od integralnog kruha s nekom manje masnijom salamom, tunom, posnim, jajima, nekim povrćem.. Dobro uz to mlijeko ili jogurt može
Ubaci međuobrok, možeš isto neki sendvič, voće s posnim, orašastim plodovima, jogurt.. Ručak potrudi se da nije baš junk . A u školu nosi nešto od ovoga šta sam ti predložila za međuobroke. Meno je najpraktičniji sendvič ili banana s jogurtom, žitnom pločicom |
|
Mike
Viden/a u gymu Joined: 15 Studeni 2012 Status: Offline Points: 202 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bez kvalitetnih izvora proteina (piletina, puretina, malo manje svinjetina) i ugljikohidrata (riza,heljda, krumpir, batat) nema mase.
|
|
fpotter
Cita FAQ Joined: 13 Veljaca 2013 Status: Offline Points: 76 |
Post Options
Thanks(0)
|
Očigledno je da trebaš malo vise "papati" ako želiš mišićnu masu.
Imaš tek 14 godina i ne bi se trebao previše zamarati prehranom. Ako trebaš više jesti, to ne znači da trebaš pojesti sve što ti se nađe na tanjuru (tako da ovaj burek ne bih preporučio, može nekad, ako baš imaš želju). Bitno je da jedeš hranu u izvornom obliku, a to znači što manje procesuiranu i sve će biti O.K. pozz
|
|
Tancho
Mixa shakeove Joined: 17 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 523 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa kud da jede posni,čovjek ima 40 kila,nek jede svježi sir al nek je što masniji...
|
|
Merlin5
Post Options
Thanks(0)
|
za vjezbe mi niste nista rekli?kakve,koliko?
|
|
dekipkc20
Cita FAQ Joined: 31 Ožujak 2014 Status: Offline Points: 67 |
Post Options
Thanks(0)
|
Radi sta ti se prvo pod ruku dode ,ja sam krenuo bez ikakvog plana cisto 3 tjedna da isprobam sve sta sam mogo zgib,sklek,cucanj,propadanje,dvorucni uteg,veslanje s utegom , e sad u svemu ovom masu hvatova npr uski sklek,uski zigb podhvatom,propadanja odizanja nogu na vratilu itd itd ,Samo prvo sve iskusaj ! i onda si slozi nesto
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |