Forumasi & kucni ljubimci |
Post Reply ![]() |
Page 12> |
Author | |
Ive_ri ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 09 Rujan 2007 at 18:22 |
Vjerujem da nas ima puno koji volimo zivotinje , a posebno nase voljene kucne ljubimce. Zato se nadam
da ce ova tema biti osvjezenje i zanimanje mnogim forumasima.
Tako da sam otvorio ovu temu kako bi ovdje stavljali slicice svojih slatkih kucnih ljubimaca Evo ja za sada imam samo macka, stavit cu njegove slike uskoro, cim ih nadjem na kompu i uploadam A sad uskoro si mislim nabaviti i psa, jer obozavam zivotinje Vjerojatno ima i vas forumasa koji dijelite moje misljenje, pa krenimo sa slicicama .... |
|
Mozda Bog zeli da upoznas mnogo pogresnih osoba prije nego sto upoznas pravu i na tome ces mu, kad se to bude dogodilo, biti zahvalan.
|
|
![]() |
|
Lega ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Ive_ri ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Mozda Bog zeli da upoznas mnogo pogresnih osoba prije nego sto upoznas pravu i na tome ces mu, kad se to bude dogodilo, biti zahvalan.
|
|
![]() |
|
Lega ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
vidjo sam ja tu bestiju po msnu
![]() |
|
![]() |
|
caba ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 24 Studeni 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 299 |
I meni je poznat...
Inace imam akvari i nekoliko ribica,kad fotkam stavit cu sliku Edited by caba |
|
Mozda ti jesi jaci ali ja sam ludji
|
|
![]() |
|
petra ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 08 Prosinac 2006 Status: Offline Points: 118 |
Zasto ja tu ne mogu sliku postaviti? Upravo pokusavam svoje cetveronozno bice podijeliti s vama, ali mi ne ide... |
|
![]() |
|
ne razumijem te... probaj samo link staviti
|
|
![]() |
|
Jesi skuzila kako? Ako nikako ne ide slobodno meni posalji sliku na mail ili preko msn-a pa cu ti ja upladat i stavit tu slike. pozz |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Evo neke nove slicice od psa, narasao je duplo skoro
![]() Macak mi se nazalost otrovao prije mjesec dana, je**eni susjedi koji stavljaju otrove za miseve ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
dalila ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Ja bi isto stavila svog psica...ali ne znam kako...di je tiu objasnjenje;)
|
|
![]() |
|
Mr G. ![]() Pali po spravama ![]() Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
![]() |
|
dalila ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
![]() |
|
predivan peso, iste je dobi kao i moj, moj je isto sada star oko pola godine
|
|
|
|
![]() |
|
I tvoj psic je sladak... Stvaiti cu ja jos slika.... samo da ga uhvatim da je malo na miru;)
|
|
![]() |
|
haley20 ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 20 Travanj 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 23 |
evo i mene.. moja omiljena tema.. to je moja bivsa mica maca, samo je odjednom nestala negdje evo je pas od moje sestre, tu je jos bio mali, kad sam ga ja cuvala
Upravo skuzih da nemam nijednu sliku na kompu svoje nove mace, moje nove ljubavi, preslatko stvorenje.. to je to, pozz od mene
|
|
H@ley
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |