Frizure - kratka / duga kosa - slike |
Post Reply | Page <1234> |
Author | |||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ziher je ziher ha.. |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
furam š-3 mm vec duze vrijeme, duze mi ne stoji
|
|||
M€ri
Cita FAQ Joined: 29 Studeni 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
godinama vec imam dugu kosu i nee želim se šišati ,ali je jako krhka pa stalno podrezivanje vrhova i sporo raste
|
|||
"Mudrost se sastoji u tome da znamo koliko malo doista znamo" Sokrat
|
|||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Kako napraviti one blage valovite kovrce, ima neki preparat za to?
Imam dugu kosu do ramena i prije sam imala prirodne lokne, što bih i sad htjela, ali se s godinama previše izravnala. Jednom sam takav friz narucila od frizerke,a ona je to išla radit s figarom....ajme meni!! Izišla sam iz frizeraja s nekim mixom afro i loknica iz š9. stoljeca hahahaha |
|||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ovi veliki vikleri su ti super za to, bit ce ti valovita, a ne prejako! Možeš to isto napraviti s gumicama za kosu, ali onim mekanim širokim, pa prespavaš s tim preko noci; ja to najviše volim, makar nije preporucljivo imat kosu u punđi, ali ujutro mi je tak nice i onda ju malo s lakom i stavim orahovo ulje za sjaj ; ima i spužvica uskih, ali od toga ti se baš nakovrca ko da si pudlica . Figaro jako uništava kosu, tako da to nemoj da, u frizeraju samo s tim rade jer je brzo! 50kn dođe frizura i više kod nekih salona, a figaro imaš od š00kn na dalje i to Rowentin! Edited by zika |
|||
LiveStrong
|
|||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Da me netko ošiša na kratko osjecala bih se užasno, ko da mi je netko oduzeo pola osobnosti, pojma nemam... @Kate samo se sad planiram šišat postepeno da mogu više frizura radit jer uvijek sam imala ovakvu, a sad mi je to teško; a ovo ti ispadne valovito tak kad radiš s velikim; ak ti imaš kracu, onda radi s onim srednjim u biti najbolje bila sam radila prošli tj.s onim tankim spužvicama za kosu i ovak mi je ispalo, dosta kovrcavo, ali bilo je lijepo; samo sam trebala stavit dvije tone laka Edited by zika |
|||
LiveStrong
|
|||
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
pasala mi je..dalo mi je novu osobnost, samopouzdanje..i da.. ne volim se cesljat (imam gustu kosu koja se brzo kovrca.. mali dodir vlage i puf) pa nisam imala problema ko sad sad opet pustam jer.. eto.. me mogu a da nemam loknice.. |
|||
ako zelis pobjediti, ne smijes izgubiti
|
|||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Zika, hvala ti puuuuno
Very very good idea Apsolutno mi nije do frizure kakvu imaju africke pudlice je, figaro me zeznia, bila sam ko s engleskog dvora iz doba jane Austen, zapravo iz još jednog stoljeca prije Imam one papillote, duge viklerice ko hrenovke pa sam s tim jednom radila i nije loše, ali brzo splasne ovo isprobam thanx |
|||
Lady Lu
Viden/a u gymu Joined: 08 Prosinac 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 97 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
cujem da se nesto o kovrcama prica..
meni kovrce najbolje ispadnu kada ih radim sa peglom za kosu.. http://i56.tinypic.com/nprr6c.jpg evo, ovo sam sama napravila.. Edited by Lady Lu |
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
tko je to na fotki?
|
|||
Lady Lu
Viden/a u gymu Joined: 08 Prosinac 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 97 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ja
|
|||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
slatko |
|||
zika
Post Options
Thanks(0)
|
||
a tko je to na tvom avataru??? grrrrrrrrrrr |
|||
LiveStrong
|
|||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
stis'o ga je kvadrat hahaha
|
|||
zika
Post Options
Thanks(0)
|
||
cak se i wc šolja vidi kak ima lufta brzo na masu |
|||
LiveStrong
|
|||
Lady Lu
Post Options
Thanks(0)
|
||
hvala iako se tu bas ne vidi, evo bolje slike |
|||
Post Reply | Page <1234> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |