Frizure - kratka / duga kosa - slike |
Post Reply | Page <1 234 |
Author | |
Lady Lu
Viden/a u gymu Joined: 08 Prosinac 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 97 |
Post Options
Thanks(0)
|
hvala momci i tebi crna
ovdje trebate kosu komentirati.. (samo da vas podsjetim) (sto se haljine tice, iskreno mogla sam i bolju naci, recimo da imam i boljih kombinacija, ali ovu sam sliku stavila zbog kose) to je bilo za maturalnu.. isla sam kod frizerke, i ona mi napravila nesto jaaaako cudno na glavi.. dosla sam kuci, oprala kosu stavila ekstenzije, i napravila ovo za 45 minuta.. eh eh eh, ja se nadam da cu takve komentare dobit kad zavrsim transformaciju |
|
strada
Viden/a u gymu Joined: 30 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 330 |
Post Options
Thanks(0)
|
Prije pet sest god. imala sam kosu do pola leda..Lijepu, gustu, prirodno plavu, nikad pituranu..I...jednostavno me "puklo" i aaacaap ode kosa..
Evo jucer mi frizerka blikovala (citaj obrijala) vecinu glave, a rezultat bi za mjesec dana otprilike trebao izgledati ovako ne mogu uplodati sliku jedva sam one svoje stavila a sad nece pa nece ...help? Edited by strada |
|
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Daj mi samo link na sliku... postaviti cu je.. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
strada
Viden/a u gymu Joined: 30 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 330 |
Post Options
Thanks(0)
|
moze zoki sutra kad dodem na posao..tamo mi je na compu..tnx
|
|
strada
Post Options
Thanks(0)
|
Evo slicice dolje a jesam ga izbrljala lol
Edited by strada |
|
strada
Post Options
Thanks(0)
|
Edited by strada |
|
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
strada
Post Options
Thanks(0)
|
I meni se jako svida!! Moja kosa ce ovako izgledati za jedno misec dana! Hvala bogu da brzo raste!! Sad pomalo licim onim izbrijanim skinheadsima, ali sreca zima je pa kapa rijeshi problem
I ova mi je skroz slatka |
|
Starcrunch
Cita FAQ Joined: 28 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 14 |
Post Options
Thanks(0)
|
meni je ova predobra, trazila sam vec duze vremana ovaku neku sliku, al nikak ju nac pa da frizerki pokazem kaj hocu :D imala sam dugu kosu jako dugo i uvijek sam ju u rep vezala, i proslo ljeto sam se osisala na kratko (rihanna stil)i od tad cujem samo pozitivne komentare.... sad i sama na slikama vidim da mi duga kosa nije stajala :D a slijedeca fizura bude ova :D |
|
Post Reply | Page <1 234 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |