Gdje grijesim? |
Post Reply | Page <123 |
Author | |
Igor
Viden/a u gymu Joined: 14 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 309 |
Post Options
Thanks(0)
|
Atomico kako napreduješ?Evo pogledaj ovaj link,može ti biti pomoc ako još nemaš snage za zgibove. |
|
Atomico
Cita FAQ Joined: 20 Veljaca 2012 Status: Offline Points: 16 |
Post Options
Thanks(0)
|
I dalje status quo...
Pada mi na pamet jedna stvar... kad sam se poceo debljat (prije nekoliko godina sam u roku od par mjeseci dobio nekih 10 kg) mjerio sam hormone stitnjace, jedan je bio na granici. Mislim da cu ipak otici ponovo vaditi iste hormone. Sto se tice kg, vaga pokazuje isto, ali hlace manje stezu. Izgleda da ipak ima nekog napretka...
|
|
Igor
Viden/a u gymu Joined: 14 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 309 |
Post Options
Thanks(0)
|
U svakom slucaju potrebna je konzultacija sa doktorom,nadam se da ce biti sve uredu,bitno je da nekih pomaka ima.
|
|
Kiir
Viden/a u gymu Joined: 15 Ožujak 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 150 |
Post Options
Thanks(0)
|
Procitao topic, pa me zanimalo kakva je situacija sada?
|
|
"Emancipate yourself from mental slavery, none but ourselves can free our mind"
|
|
colt95
Cita FAQ Joined: 08 Prosinac 2011 Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
|
Neznam šta da kažem. I ja sam imao problema istih. Nisam primjetio voce u jelovniku što je važno. Ako ne uspjevaš i dalje odi nutricionistu. Jest da košta ali imaš nekog strucnjaka koji te kontrolira. Meni je uspjelo. Otvorio mi je oci pta se tice prehrane.
|
|
Post Reply | Page <123 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |