Gdje kupiti role? |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
Sara89
Viden/a u gymu Joined: 29 Lipanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 133 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 03 Rujan 2011 at 22:19 |
|
Hej haj :)
Znate li gdje u Zagrebu mogu kupiti pristojne role, a da nisu baš preko š000 kn? Znam da su K2 super, ali jel... imam financijsko ogranicenje:) I potajno se nadam da možda sad neke mogu uloviti na sniženju...
|
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Koji broj noge imas? imam ja nove-novcate , mozda cak i K2 , kupljene i nikad vožene.........
|
||
Sara89
Viden/a u gymu Joined: 29 Lipanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 133 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Vrlo ženstveni 4š :D ali visoka sam hehe
|
||
Život pocinje svakoga dana.
|
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hehehehe, ajde budem provjerio koji su broj , ja sa brojem 42 sam ih uspio nagurat na nogu da ih uzmem sebi, al malo su me zuljale mislim, al za silu bi se dalo..........
Budem provjerio jer su kod my ex , zapravo njezine koje nije nikad nije obukla pa cu je pitat dal jos uvijek stoje na tavanu |
||
Sara89
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ajd super :)
|
||
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Probaj pogledati u ducanu Level2 u Avenue Mallu.. tamo bi trebao biti rollerblade.
Za roces i K2 više nisam ziher da ima negdje. Prije je toga bilo..
|
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
GOSPODIN B.
Viden/a u gymu Joined: 29 Lipanj 2011 Status: Offline Points: 123 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
alpinist
Viden/a u gymu Joined: 19 Kolovoz 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 344 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
jesi to ti????
|
||
GOSPODIN B.
Viden/a u gymu Joined: 29 Lipanj 2011 Status: Offline Points: 123 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ahahaha, sjecam se tog oglasa
|
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
K2 definitivno - ja sam imala i probala sve i K2 više ne bih mijenjala ni za što!
Prije su imali ducan u radnickoj koji je zatvoren, ali imaš ih u A. Mallu na drugom katu. Sad ce ti poceti i rasprodaje pa ih možeš nabaviti i za š000 kn (ili još bolje - pricekaj zimu, sezona ti je tak i tak skoro gotova). Edited by Theia |
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
AAAHAHAHAHHAHAHA!!!!! PREEEEEDOBROOO!!! |
||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
|
nisam,al bilo bi fora da jesam Sara, na zalost ove koje sam spominjao su bez mog znanja vec davno prodane Edited by The Phoenix |
||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Lik je legenda |
||
Sara89
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ah te bivše cure, samo tako prodati role... ccc :)
Hvala hvala hvala svima na prijedlozima, cim se riješim ispita krecem u lov :) Hahaha, stvarno je urnebesan lik na Njuškalu... A ekipa u Inersportu nudi "Sportske ženske role za uzbuđene rolerice"
Edited by Sara89 |
||
|
||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa s obzirom da sam joj ja kupio role i da ih nije niti jednom obukla i rolala nekak si dajem za pravo da ih smatram mojim vlasnistvom . |
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ako si joj kupio... onda su njeno vlasništvo.....
|
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |