Gdje kupujete dodatke prehrani? |
Post Reply ![]() |
Page <123> |
Author | |||
Psyho ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 12 Travanj 2010 Status: Offline Points: 214 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Whey i Creatine uzimam u teretani a dex i ostalo u DM-u.
Inace suplemente uzimam preko prijatelja jer koristim teretanu u PU Bjelovarskoj... đabana je pa nemam potrebe ic nekom u teretanu i placat clanarinu... a tam me cudno gledaju kad dođem nešto kupit a nisam clan teretane ![]() |
|||
Who dares wins!
|
|||
![]() |
|||
zmaj ![]() Fitness freak ![]() Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
||
meni su dobri. pitaj illyja i avatara i oni ih koriste |
|||
![]() |
|||
Otto17 ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 27 Travanj 2010 Status: Offline Points: 41 |
||
Meni je nekako najisplativije uzeti od ljudi što prodaju na forumu "forum.teretana.net". Cijene su puno jeftinije nego u ducanu, a sve vrhunski brendovi kao što su Optimum Nutrition i Dymatize. Ima i myprotein.
![]() |
|||
![]() |
|||
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
||
A odakle oni kupuju robu? |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
![]() |
|||
jole00 ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 30 Travanj 2009 Status: Offline Points: 83 |
||
ja nisam još ušao u šoping suplemenata,al mi kažu frendovi da kupuju u sklopu teretana,pogotovo ako su tam malo duže dobije se možda i neki popust..ili preko nekog od trenera..
Koji šecer kupujete u DMu-onaj grožđani ili vocni? i cisto za info..neka prihvatljiva cijena wheya po kg bi bila recimo oko š50kn? i to najcešce kombinacija izolata i koncentrata bude? da se znam orijentirat pri prvoj kupnji ![]() |
|||
![]() |
|||
soner_9393 ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
||
Nebih ti preporucio kupovinu supl. iz teretane, preskupo je. Radije preko neta nešto iskombiniraj, imaš pod dodatci prehrani link od mooda, myprotein š00 kn/kila. E da što se tice šecera, ovaj grožđani uzmi, ne fruktoza! Edited by soner_9393 |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
![]() |
|||
Otto17 ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 27 Travanj 2010 Status: Offline Points: 41 |
||
Osobno ne bih nikad uzeo proteine od nekakvog po meni divljeg brenda "myprotein". Jednom je u Engleskoj bila afera da su u aminokiselinama nađeni ostaci nokata i slicnih dijelova životinje. Kad tocimo gorivo u auto jako pazimo da bude što više oktana, da bude bez sumpora...kad kupujemo ulje za auto također biramo što bolje. Međutim, kad kupujemo nešto što je gorivo za naš organizam, nešto što utjece na naše zdravlje, tada ne biramo, može što jeftinije. To se odnosi na suplemente, ali i na hranu. A taj myprotein je postao popularan u Hrvatskoj prvenstveno zbog cijene. Ko voli, nek izvoli.
|
|||
![]() |
|||
soner_9393 ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
||
Otkud ti to? citaj malo i druge forume pa ceš vidjeti mišljenja. Nije samo stvar u cijeni, dapace,obavljena je analiza na myprotein i sve je uredu. btw, jesi to ti na avataru? ![]() Edited by soner_9393 |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
![]() |
|||
||
Jel može neki link na tu analizu?
Ovo na avataru sam ja. Ne znam cemu takvo pitanje, takva podrugljivost? |
|||
![]() |
|||
||
Pokušat cu naci analizu. Nikakva podrugljivost, šala frende, nemoraš se odmah ljutit ![]() |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
![]() |
|||
||
Rijeąeno na PM.
|
|||
![]() |
|||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
||
Da mi trpaju mamutska muda u whey i prodaju ga jeftino bio bih sretan i sam sebi mega cool jer ipak pijem VEJ
|
|||
![]() |
|||
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
||
thorn što si i od whey-a odustao? ![]() |
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|||
![]() |
|||
davor23 ![]() The Boss ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
||
Vraga je odustao..
![]() ![]() |
|||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
![]() |
|||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
||
Jok, bar zasada Trošim ga jedino jer je fin |
|||
![]() |
|||
davor23 ![]() The Boss ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
||
Meni je najsladje nakon treninga sjesti znojan u svlacioni, smiksat si PWM i popit ga.. ![]() ![]() |
|||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |