Gdje kupujete? |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 15 Svibanj 2013 at 09:14 |
|
gdje u zagrebu kupujete orase i po kojoj cijeni? u ducanu, sto sam vidio, su brutalno skupi.
ako nekoga zanima jos kakva namirnica, nek napise namirnicu i grad. nema smisla da mu netko iz zga odgovara, a on u osijeku, npr. |
||
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Jedino bi ti preporucio zasaditi drvo...jako su skupi inace...ne vjerujem da igdje možeš jeftinoga naci po ducanima....probaj domace kupiti mislim..sa tržnice ili negdje tako :/
|
||
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Na tržnici su još skuplji... barem u OS, a vjerujem da je tako i u ZG. Kod nas, na tržnici, se cijena krece oko 70-80kn/kg. Kao da je suho zlato, a ne glupi orah...
Cini mi se da je po trgovinama najjeftinije što se može pronaci...
|
||
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
||
GajbaPive
Post Options
Thanks(0)
|
|
kaufland 100kn/kg, mercator 90kn... kad se sjetim da sam ih prije par mjeseci kupovao za 50kn...
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Par mjeseci su bili najjeftiniji u lidlu...RI....cak 67 kn/kg....bila neki dan po njih i nema ih više... A drugdje su ono....suho zlato, da....... |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
tare
Mixa shakeove Joined: 28 Prosinac 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 703 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Jbg, orasasti su inace poskupi..
A da pogledas Lidl, oni barem ovdje u BiH imaju najbolje cijene orasastih ?
|
||
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
probaj u lidlu ulovit orašaste na akciji (možda nemaju baš orahe ali indijske orašcice znaju imat dosta povoljno)
|
||
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
kažem ti najjeftinije ti je susjedov orah...ili ako nema svoj zasadi...ovo je abnormalno skupo
|
||
White_Insane
Pali po spravama Joined: 07 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1065 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa skupo ni ne al meni ta kila traje preko mjesec dana s obzirom da ih svaki dan pojedem 20 a to nije ni 50grama...ne znam stvarno...kad mi je sve skupo jedem kikiriki u manjim dozama al je on u ljusci 20-25kila
|
||
Life is a journey full of adventures !!
|
||
keclu
Cita FAQ Joined: 08 Studeni 2012 Location: Zagreb Status: Offline Points: 53 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
kupuj srdele... bit ce ti od vece koristi.
|
||
...prehrana/trening, strucno vodstvo na podrucju Zagreba. ZA informacije, pošaljite PM.
https://www.facebook.com/Nutricionizam.fitness BLOG: http://nutricionizam-fitness.blogspot.com/ |
||
Antonia Kyara
Cita FAQ Joined: 06 Kolovoz 2013 Location: Hrvatska Status: Offline Points: 16 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Molim vas pomagajteee... zna li itkoooo di u Splitu ima kupiti ono umjetno sladilo stevia???
|
||
baba44
Pali po spravama Joined: 10 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 1118 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
"bio/bio" trgovine
Rudjera Boškoviceva bb Split |
||
you know that you're on the right track,when you become uninterested in looking back
|
||
Antonia Kyara
Cita FAQ Joined: 06 Kolovoz 2013 Location: Hrvatska Status: Offline Points: 16 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ajmeee puno ti hvala, koja je cijena?
|
||
baba44
Pali po spravama Joined: 10 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 1118 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja kupujem u zgb..ali cijena tabletica 150 komada je oko 24 kune! imaš u tim ducanima,svega i svacega! imaš i web shop,samo uguglaj, imaš opcije ispod svakog proizvoda piše gdje je dostupno. samo uguglaj bio&bio! |
||
you know that you're on the right track,when you become uninterested in looking back
|
||
GajbaPive
Post Options
Thanks(0)
|
|
kaj nema i u DM-u?
|
||
Antonia Kyara
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hvala puno još jednom. spasila si me
|
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |