Get fit or get fat?hm.. teško pitanje :P |
Post Reply |
Author | |
denserica_ri
Cita FAQ Joined: 22 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 22 Kolovoz 2012 at 12:17 |
Pozdrav svima.
Ne znam kako prije nisam naišla na ovaj forum ali eto imam vremena sad sve nadoknaditi.. Imam 23 godine. Prije neke 2 godine sam bila 20 kilograma teža. Imala sam velikih 100 kg. Eto, rekla sam to. Mrzim se zbog toga i ne mogu vjerovati da sam do toga došla. Jednog dana napokon budjenje i rijeci: E, sad je dosta! Sad sam nekih 22 kg lakša..imam još dosta posla ali sad se bavim i dizanjem utega (sram me reci ali bila sam jedna od onih cura koja je bježala od utega jer ce se previše nabildati ) Nemam želju biti nabildana i imati six pack jer volim svoje obline..samo želim biti u formi i fit :) Potencijala imam to vec sad vidim na svom trbuhu.. :hvalise: Sad samo još puuno znoja,krvi i suza. Tome se, kao neki mazohist, i veselim |
|
extremefit
Viden/a u gymu Joined: 28 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 272 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobro došla, bitno je da si na pravom putu. Zadaj si cilj i samo pici ;). Ako trebaš pomoc imaš sve na mom sajtu. Pozz
|
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
ooo..pa nisam te ni skužila do sada
Dobrodošla!
|
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
denserica_ri
Cita FAQ Joined: 22 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
|
ooo pa jesi ti ona slavonka na koju ja mislim? dobro je vidjeti poznato lice
|
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
hehe...je, je...ja sam
|
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |