D: Insanity – trening visokog intenziteta za iskusne vježbace |
Post Reply |
Author | |
Josip5
Cita FAQ Joined: 08 Kolovoz 2014 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 17 Veljaca 2015 at 17:34 |
Svi komentari na temu: Insanity – trening visokog intenziteta za iskusne vježbace
dajte na isti nacin vjezbe za dobivanje mase |
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Josip5, ovdje možeš vidjeti: Pregled najpoznatijih DVD-a za vježbanje
Na samom vrhu ti je P90X pa probaj s njim! |
|
ivaa01
Cita FAQ Joined: 03 Sijecanj 2017 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozz kako bi ja mogla naci te videe za vjezbanje'
|
|
ivaa01
Cita FAQ Joined: 03 Sijecanj 2017 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Evo ovako ja sam dobila puno kilograma i vidjela sam ovu stranicu tj Insanity i jako me odusevilo i sad bih htjela sa tim zapocet ali ne znam di mogu naci te videe jel mi mozete pomoc
|
|
never-give-up
Viden/a u gymu Joined: 19 Lipanj 2014 Location: Dalmacija Status: Offline Points: 464 |
Post Options
Thanks(0)
|
Preko torrenta možeš bilo koji program skinuti.
Insanity je stvarno insanity! Nemoj se previše forsirati ako nisi u dobroj formi i ako nemaš već dužeg iskustva. |
|
latisimus
Cita FAQ Joined: 07 Veljaca 2015 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Insanity nije trening kojeg mozes raditi sam.treba ti netko tko ce te voditi citavo vrijeme,tjerati te da das sve od sebe,motivirati i ne dozvoliti da odmaras.poanta je svo vrijeme drzati maksimum i ne odmarati dok za to ne dodje vrijeme.zato ako radis sam nema sanse da das sve od sebe.
|
|
NiksaV
Viden/a u gymu Joined: 30 Studeni 2013 Location: Dubrovnik Status: Offline Points: 205 |
Post Options
Thanks(0)
|
@latisimus Prijatelju moj da ja tebi nešto kažem.Ne treba ti nitko da bi ti radio insanity trening.Samo je stvar koliko ti to jako želiš i koliko ćeš sebe dati u to što radiš.Ja uvijek treniram sam,probijam svoje granice,izađem svaki trening iz zone komfora.Meni ne treba nitko da mi kaže na treningu"Ajde Nikša probaj staviti još 20kg možeš ti to" jer jednostavno kad radis nesto sa srcem,voljom,i ljubavlju i kad cijeloga sebe uložiš u to nitko ti netreba,vjeruj mi. =)
|
|
latisimus
Cita FAQ Joined: 07 Veljaca 2015 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
NiksaV slazem se ja s time.volja,zelja i ljubav su bitne.ali ako nisi jos,probaj odraditi uz necije vodstvo i vjeruj da ces ga jos bolje odraditi.ne kazem samo iz svog iskustva nego i ostalih koji treniraju samnom ;)
|
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Latisimus, prije nuđenja vodstva treninga najprije treba biti iskren i reci da Insanity nikako nije trening za djevojku koja se javila.Za nekoga tko je nabio puno kilograma, dakle nekoga neaktivnoga, bez ikakve kondicije,radne navike i tko zna cega jos Insanity je sulud kao početak. Tim više kada bi i radila na maximumu i bez odmora jer to definitivno nije primjereno nekome tko pocinje , vec postaje potencijalno vrlo opasno.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |