Korekcijom prehrane i vježbanjem do -30 kg? |
Post Reply | Page <1 234 |
Author | |||
Quablock
Cita FAQ Joined: 27 Veljaca 2015 Status: Offline Points: 27 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Hvala Jedem kao na početku, pazim da unesem dosta proteina, puno povrća i voća za međuobroke. Pijem 1,5 l vode i vježbam kako stignem, sad sam promijenila posao pa malo teže ide, ali ide. Ne odustajem.
|
|||
Quablock
Post Options
Thanks(0)
|
||
Da, svjesna sam toga da vaga nije jedini a ni najbolji pokazatelj, ali čisto mi okvirno daje neku sliku. Recimo u PMS-u zadržavam litre vode, pa se nakon dva dana sve pokrene brzinom munje. Slikala sam se mjesec dana prije početka "režima" a imam i nekoliko klasičnih, "krutih" hlača za sastanke (bez elastina) i vidim da mi sad, nakon skoro 2 puna mjeseca, već plivaju oko struka. Jučer sam ušla u jedne takve hlače broj manje i to su mi stajale, onako, komotno. Izgubila sam i jedan šlaufić ispod grudi, vidim po košuljama da mi puno ljepše stoje tako sam da sam zasad prezadovoljna. Jedino me muči što ponijeti na posao da mogu pojesti na brzinu... nemam nikakav hladnjak u koji bi stavila salatu, tunu, posni i sl. A i nemam 5 minuta za odvojiti, ma kako to ludo zvučalo. Od suhih stvari uzmem 1-2 Digestive keksa i jabuku ili bananu pa jedem na brzinu, u letu.
|
|||
Anaaa
Cita FAQ Joined: 30 Kolovoz 2014 Status: Offline Points: 38 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Konzervirana hrana (tuna, povrće, voće) ne mora stajat u hladnjaku.
|
|||
orlanda
Cita FAQ Joined: 21 Veljaca 2015 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
pozdrav
Evo i ja da se pohvalim sa 9 kg manje za 2 ipol mjeseca,Za to vrijeme propjesacila sam vise od 400 km. Svaki dan skidam cca 500 kcal, oko 2 sata brzeg hodanja. Ne gladujem, izbacila sam samo tjestave proizvode, ujutro jedan integralni tost s medom, to je sve od kruha.Svaki dan se pocastim sa 15 indijskih orascica. Malo pogledam , vise znam napamet , koliko sto ima kcal, i to u glavi skontam Nikakve muke, oko dijete, kad vidis napredak, presretan si, i pun elana za dalje Samo treba u glavi posloziti sto je zdravo, a sto ne, to je lako jer nas svaki dan s time bombardiraju i sa tv a, i na internetu, i u zenskim casopisima |
|||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Što inače jedeš na poslu? Što se salate tiče možeš i bez hladnjaka. Recimo neka miješana salata sa tunom može proći bez da stoji u hladnjaku. Meso isto nebi bilo problem, da ljeto ne dolazi Što se svježeg sira tiče on je malo osjetljiviji (osim Milbone ) pa to preskoči, možda bi eventualno jogurt prošao. I da, jaja su isto super ;) E sad...ovisno o tome što si dopuštaš jesti tu ti mogu dobro proći neki zdravi sendviči, razni smoothii, možda neke palačinkice i muffini od zobenih, pa onda malo orašastih ili sjemenki za međubrok, sa nekom voćkicom recimo ili bez? Sve jednostavno i brzo za spremit, a zdravo i zasitno, bolje nego keksi |
|||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
Quablock
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ne mora, ali nemam gdje to pripremiti na poslu pa sve nasjeckano moram ponijeti od kuće a to mi nije zgodno ljeti.
Vozim 15-ak km do posla pa mi nekako sve mliječno (sad za ljeto) otpada, strah me po vrućini vući jogurte, sir i sl. Voće samo mi je ok, ali neodovoljno Gledam da se ne krcam bananama svako malo, zaštopaju mi probavu. Neka voćka s orašastima zvuči dobro Palačinke i muffini su super ideja, to si isto mogu napraviti ujutro, hvala
Edited by Quablock - 01 Svibanj 2015 at 17:15 |
|||
Quablock
Post Options
Thanks(0)
|
||
Inače, vaga kaže 8 kg manje, a hlače iz 2010. stoje kao salivene
|
|||
Anaaa
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ja ne znam tko tu koga ne razumije. što trebaš pripremati i sjeckati ako želiš pojesti tunu iz konzerve? Inače, super ti ide! Osam kila u dva mjeseca, bravo! Edited by Anaaa - 01 Svibanj 2015 at 18:31 |
|||
Quablock
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ne mogu jesti samu tunu iz konzerve, uvijek joj dodam sjeckane krastavce, rajčice, slanutak, mozzarelu...
|
|||
Anaaa
Post Options
Thanks(0)
|
||
onda ne znam!
|
|||
Irija
Mixa shakeove Joined: 29 Studeni 2012 Status: Offline Points: 527 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Napraviš doma sendvič od raženog kruha, piletine ili tune ili kuhanih jaja, ubaciš koji list neke salate, začiniš kako ti već paše i to je to.
Kao da ne može sendvič stajati u torbi pol dana ajde. I ako tuna može stajat 5 godina u konzervi, može i 5 sati u torbi. Provjereno govorim iz iskustva, pogotovo ako smiksaš doma tunu, slanutak, krastavce... začine, uzmeš sa sobom jogurt i peliješ kad ideš jesti. Ne bude se ništa pokvarilo. Ja čitav dan provedem van kuće s hrpom hrane u torbi i ništa do sad nije ostalo pokvareno. Jedino nebi riskirala s posnim sirom, ali samo zato jer ne volim topli sir, inače je jestiv :D Ma sve je jestivo, to što nije fino kao kad je svježe napravljeno je već druga priča. I definitivno je bolja opcija nego keksi. Također skuhana zobena kaša s voćem i orašastim može stajati koliko hoćeš i po vručini. |
|||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Sa malo wheya, jogurta, mlijeka itd ;) Upravo tako, kao i kaša od heljde, quinoe, amarantha....za malo raznolikosti Inače, volja, volja.....čuda radi! Quablock, napravi si namaz od tune (pa i piletine) pa će biti manje sjeckanja i više gušta
Edited by Gym_girl - 02 Svibanj 2015 at 17:31 |
|||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
Irija
Mixa shakeove Joined: 29 Studeni 2012 Status: Offline Points: 527 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Dobro Gymka kaže, zaboravih proteine u kaši
|
|||
shoda12
Cita FAQ Joined: 08 Svibanj 2013 Location: Zagreb Status: Offline Points: 10 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Hej kako ide ?
Čitala sam sve postove I ja se borim sa 30 kg i vise viska Prehrana ke najvaznija ali i vjezbanje .. samo tako naprijed |
|||
Quablock
Post Options
Thanks(0)
|
||
Evo me nakon višemjesečnog izbivanja
S ljetnim vrućinama sam prestala vježbati, ali ne zato što nisam htjela, nego zato što mi posao odnosi 80% vremena u danu, ostatak se oporavljam i trudim se provesti ga u dobrom društvu. Pazila sam na prehranu i više-manje se cijelo vrijeme vrtila oko -12 kg. Napokon, stigao je rujan i kako je posla/umora sve manje, tako se postupno vraćam orbitreku i hodanju, trčanju, planiram i plivati koliko mi vrijeme vani dopusti. U svakom slučaju, sretna sam što se kg nisu vratili shoda12, kakav je tvoj plan?
Edited by Quablock - 01 Rujan 2015 at 08:33 |
|||
Post Reply | Page <1 234 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |