Un dijeta |
Post Reply | Page <12 |
Author | |||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Freaky Nemreš bilivit.To su primjeri iz stvarnog života Evice? |
|||
Skviki
Viden/a u gymu Joined: 02 Rujan 2009 Status: Offline Points: 475 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
fala lijepa..na tome živit do kraja života...no thx |
|||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Super cure što ste uskocile s ovakvim primjerima, a kolko ih još ima....
|
|||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
evica
Viden/a u gymu Joined: 15 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 438 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
da da..to su mi frendica i sestra (š8 i 2šgod) KARLOVcANKE,Kate |
|||
dianna
Mixa shakeove Joined: 19 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 734 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ja sam prije jedno 5-6godina skinula š3kg sa UN-kom al nebi ju ponovila nikad više, da sam bila pametnija vježbala bi i normalno jela kao i sada..
Nisam ni grama vratila,tj.još sam i smšavila 5kg a jedem sad 5xviše nego onda (pogledajte moje jelovnike)i brljavim isto ponekad i to turbo brljavim ,ALI sada vježbam ...to je najbolje rješenje jesti sve +vježba i sve pet |
|||
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ma daj! Kaj si onda i ti...KARLOVcANKA? Maybe I know you |
|||
evica
Viden/a u gymu Joined: 15 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 438 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
jako blizu...maybe I know you to
|
|||
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
||
...PITANJE JE SAD |
|||
Freakusha
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 192 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Prije dvije pune godine sam skinula š4kg na toj dijeti... I još 9 dodatnih kilograma. Još uvijek se nisu vratile... Tako da cekam taj jo - jo efekt . Ali definitivno se slažem da ta ili bilo koja druga dijeta nije zdrava... Meni je ta dijeta uzela više živaca nego kilograma... Tako da... Tko god želi bit spreman za ludaru - neka ode na ovu dijetu .
|
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
+ što ti totalno našteti organizmu cjelom |
|||
Freakusha
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 192 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Pa sad... Ne znam baš da li mi je ta dijeta naštetila. Baš naprotiv - otkad sam skinula toliko puno kila nisam imala cak ni upalu grla (a upalu grla sam imala svake godine i to po par puta), a o temperaturi necu ni govoriti. Ne znam da li je to povezano ili ne. Isto tako - krvna slika mi je odlicna, tako da ne znam koliko mi je organizam oštecen što se te dijete tice, ali psihicki mi je jako naštetila. No, teretana mi pomaže da se riješim tih psihickih problema |
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Eto vidiš, eto mene na sokic, žuti! |
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ja znam ljude koji su padali u nesvijest dok su bili na toj dijeti.. a ni ništa ne govori njoj u korist.. izgleda da imaš srece jer si geneticarka |
|||
Freakusha
Post Options
Thanks(0)
|
||
Uf... Nikad u životu nisam pala u nesvijest.
Bez obzira na to koliko dana nisam jela. Tako da imam ogromne srece što se toga tice . A na ovoj sam se dijeti ionako hranila najzdravije što sam se ikada hranila, tako da... Sve vam je jasno |
|||
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |