Kako skinuti jake listove? |
Post Reply |
Author | |
marina1203
Viden/a u gymu Joined: 30 Ožujak 2008 Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 26 Lipanj 2008 at 15:25 |
Bok, Djevojka sam od 23 godine, imam dosta sportski gradjeno tijelo, medutim, listovi su mi dosta jaki i to me dosta smeta...C |
|
evica
Viden/a u gymu Joined: 15 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 438 |
Post Options
Thanks(0)
|
isti problem...
|
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
A gle, ne možeš pobjeci od genetike. Zavoli svoje tijelo!
|
|
evica
Post Options
Thanks(0)
|
da je barem genetika,onda nebi imala komplekse što se toga tice...imala sam prije tanke listove,lijepe,a onda sam pocela vježbati i puno P jesti pa su naraslii i mišicavi su jako! cak mi je i decko rekal na kupanju "isuse pa ti imaš jace listove od mene! oceš se mijenjat?"
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nemoj više vježbat onda... šta se brineš šta ti je decko ljubomoran na tvoje miššice... neka ide u teretanu reci mu....
|
|
evica
Post Options
Thanks(0)
|
ide,ide,trudi se al je i dalje ljubomoran,hehe!
|
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja recimo NIKAD u teretani ne radim vježbe za listove i to što kažeš - mnogi decki bi mi zavidjeli na listovima. Ne znam, meni se oni smanje proporcionalno s ostatkom tijela....
|
|
hercegovka-23
Viden/a u gymu Joined: 29 Lipanj 2008 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 106 |
Post Options
Thanks(0)
|
meni su isto jaki, ali od debljine...
pitam se kakvi ce tek biti kad pocnem vjezbati, hahaha.... |
|
..moje su oči samo moje i nitko ne zna ąto ja kroz njih vidim...
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |