Dijeta bez ugljikohidrata |
Post Reply | Page <123 |
Author | ||
PersonalTrainer
Viden/a u gymu Joined: 19 Ožujak 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 24 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
da i ja je osobno koristim sa dosta dobrim rezultatima, moras unijet neke UH nakon par dana jer misici previse trpe...cak mislim da je ucinkovitija i to puno od standardne atkinsove...
sam ne kuzim kak si izmjerio misice a kak izgubljene masti |
||
©ime
Viden/a u gymu Joined: 23 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 285 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
a sta ne jedes voce? |
||
PersonalTrainer
Viden/a u gymu Joined: 19 Ožujak 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 24 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da, jedem jabuke i to 30-ak min prije obroka zbog vlakana, ali isto tako znam da je voce puno secera tako da kad skroz pazim na prehranu ne jedem bas voce.
|
||
petra
Viden/a u gymu Joined: 08 Prosinac 2006 Status: Offline Points: 118 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Sve bi mogla, ali bez voca...nikako.
|
||
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja bi sve mogao, ali bez kruha i mesa nikako
|
||
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
sta kazete za onu vocku -SARON-Ili kako se zove.............ukusno djeluje |
||
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nikad cuo za to
|
||
Tanja
Viden/a u gymu Joined: 18 Prosinac 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 64 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kaki? Malo narancasto. Meni i nije bas nekaj.
|
||
Ive_ri
Post Options
Thanks(0)
|
|
A to je kaki?? Nisam zna da se to tako zove, prvi put cujem za taj naziv saron, meni je kak ok al nis posebno
|
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Bez voca, kao i bez kruha, ulja.... Na sve se naviknes. Doduse, nisam rekla da sam voce potpuno izbacila, ali ne pretjerujem s njim. |
||
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
da li mislimo na isto,,,,onako crvenkasto kao paradajz ,meni nije lose.......---kaki-jeli to naziv toga na hrvatskom---ja znam za onoga nogometasa iz brazila--KAKA--prevod te rijeci sa italijanskog i spanskog je isti...- |
||
Ive_ri
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja mislim da mislimo na isto
|
||
Tanja
Viden/a u gymu Joined: 18 Prosinac 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 64 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Bila sam na jednom seminaru u Porecu i neki decko je to jeo, ali izdaleka nisam skuzila kaj jede. Bio je onak nekek crn pa sam mislila da je mozda Arap pa ne zna za agrume i sl. Mislila sam si, gle seljak ne zna da se mandarine gule. A ono..kaki..bas smjesan naziv.
|
||
Post Reply | Page <123 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |