Od danas drugi zivot |
Post Reply |
Author | |
Preky
Cita FAQ Joined: 19 Lipanj 2013 Status: Offline Points: 90 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 13 Travanj 2015 at 09:42 |
Od danas krecem 4 x na tjedan u teretanu endo sam i znam da ce mi bit vrlo tesko ko i prije nadam se da uspijem i da se nesto moze postic od ove gromade
https://imageshack.us/i/eyEFY3PRj |
|
Preky
Post Options
Thanks(0)
|
https://imageshack.us/i/p1c8FCSyj malo me je sram ali neka
Edited by Preky - 13 Travanj 2015 at 09:49 |
|
ZorroRi
Fit moderator Joined: 16 Prosinac 2014 Location: Zagreb Status: Offline Points: 401 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nisi uopće gromada. Samo polako kreni, i s treningom i preranom. Nemoj odjednom ništa radikalno jer ćeš ispaliti i odustati.
Sretno! |
|
Be healthy, be happy.
|
|
Preky
Post Options
Thanks(0)
|
hmm koristit cu 12 week program od buff dudes pa da vidimo volje ima ali ima i masti za ubit
|
|
Preky
Post Options
Thanks(0)
|
Eto sranja ode rame u bananu ......
|
|
Preky
Post Options
Thanks(0)
|
Hehe eto mene laganini na 85 kg jos 5 kila i ja na konju godina dana i 30 kila manje ;-)
|
|
ZorroRi
Fit moderator Joined: 16 Prosinac 2014 Location: Zagreb Status: Offline Points: 401 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bravo!!
|
|
Be healthy, be happy.
|
|
never-give-up
Viden/a u gymu Joined: 19 Lipanj 2014 Location: Dalmacija Status: Offline Points: 464 |
Post Options
Thanks(0)
|
Wow svaka cast
|
|
Preky
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala ,jos defku i to je to
|
|
BartFanatik
Cita FAQ Joined: 04 Rujan 2015 Location: Osijek, Croatia Status: Offline Points: 20 |
Post Options
Thanks(0)
|
Odlično, držim fige. :)
|
|
Preky
Post Options
Thanks(0)
|
81.5 kg ljudine jos malo :-) zivot mi se promijenio 100 %
|
|
israela
Viden/a u gymu Joined: 03 Sijecanj 2015 Location: zagreb, croatia Status: Offline Points: 213 |
Post Options
Thanks(0)
|
oo da taj filing :-)
|
|
Velicanstveni orao na tlu slomio je krila, zato ja sa obje noge odlucih poletit'.
|
|
mandolina
Cita FAQ Joined: 25 Prosinac 2015 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hej, evo i ja od danas krećem novi život, nov početak. "Božićna" a ne novogodišnja odluka. Trebala bi smršaviti 15 kg. Pa me zanima savjet. Vježbam po jednom DVD-u ballet beautifull koji traje sat vremena, svaki drugi dan a jednom tjedno si trebam uzeti i 2 dana odmora. Vježbam mjesec dana i primjećujem da sam se malo utegla i stekla sam snagu. Da li bi trebala više vježbati, kao npr svaki dan, možda neki cardio?
|
|
Preky
Post Options
Thanks(0)
|
Ovako znamo blagdani su i sve to (sam jedem dosta slatkog ovih dana)znaci izbaci sve slatkise kolace sokove gazirana pica itd... jedi puno vise proteina nego do sada znaci pileca prsa tuna kuhano crveno meso puretina...,ako imas gdje koju blizu teretanu ja bih otisao u nju jer ces dobit veliku motivaciju dok vidis trud ljudi oko sebe, i mene je bilo sram prvi dan dok sam sa 115kg dosao pred gym otvorio sam vrta i naglo zatvorio i otisao kuci ,drugi dan sam se jedva nagaurao unutra i od onda ne odustajem znam imat gdje koju pauzu godisnje 2-3 tjedna ali to ne znaci nista :D sretno ti zelim jer ja znam da mozes uspjet
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |