Svaki dan ista prehrana? |
Post Reply |
Author | |
musclegain123
Cita FAQ Joined: 19 Ožujak 2015 Location: Ivanec Status: Offline Points: 37 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 15 Travanj 2015 at 22:52 |
Pozz,
Zanima me dal je dobro jesti skoro svaki dan( od ponedjeljka do petka) istu hranu za doručak jer idem u školu i nemam puno izbora, ujutro oko 7 pojedem 150 g zobenih i uz to voće i onda u školi oko pola 11 jedini zdraviji koji mogu pojesti u okružju škole je tortilja od tune ili puretine. Može li mi tko dati kakav savjet o tome ako nije problem?
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja već poprilično dugo jedem svako jutro isto pa sam još živa, i valjda zdrava Što može i ne mora značiti ništa. Inače, ja uvijek preporučujem malo varijacija čisto da se tijelo ne zasiti određenih stvari ali teško je sad ovako generalno reći. Mislim da su zobene temeljni dio doručka dobre većine nas ovdje tako da...no problem Jedino možeš varirati sa sastojcima uz njih...ovisno o tome što koristiš kao izvor proteina. Btw, ima li takvog nečeg u tvom doručku?
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
musclegain123
Cita FAQ Joined: 19 Ožujak 2015 Location: Ivanec Status: Offline Points: 37 |
Post Options
Thanks(0)
|
Izmjesam sa zobenima grožđice ili banane ili neko drugo voce i na to naravno mlijeko :)
|
|
no_name
Cita FAQ Joined: 18 Ožujak 2016 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne moraš da kupuješ hranu u blizini škole, poneseš od kuće nešto, samo pazi ako jedeš istu hranu, vrlo brzo ti može dosaditi, možeš ujutro jaja napraviti sa zobenim, tunu isto, ma možeš svašta. malo truda samo :)
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |