Kazein s vodom ili mlijekom? |
Post Reply |
Author | |
samodefka
Cita FAQ Joined: 08 Svibanj 2015 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 16 Svibanj 2015 at 11:24 |
Kako konzumirati kazein? S mlijekom mi ima ekstra okus, s vodom je ok. Pijem ga prije spavanja i zanima me ako ga pijem s 0,5L mlijeka da li mi to, u vrijeme definicije, znatno odmaže?
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Probaj pa vidi Vjerojatno bi bilo bolje s vodom u tom periodu, a općenitoi zbog manje kcal ali premalo znamo kako inače jedeš tokom dana (jer je suma bitna), kako i koliko treniraš i kakav si uopće tip tijela/metabolizma da bi ti točno rekli da li bi ti pomoglo ili odmoglo... Najbolje ti je jednostavno probati s mlijekom pa ako vidiš da sve stoji....prestati s tom praksom ili uštedjeti kcal negdje drugdje.
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |