D: 3 programa treninga od 60 minuta za cvrsta bedra, trbuh i stražnjic |
Post Reply |
Author | |
kristinac
Cita FAQ Joined: 08 Travanj 2015 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 21 Svibanj 2015 at 11:14 |
Svi komentari na temu: 3 programa treninga od 60 minuta za cvrsta bedra, trbuh i stražnjicu
Ljudi, može mala pomoc - uopce ne razumijem ta ponavljanja, tj. što tocno znaci npr. kod paralelnog cucnja 8x: 2- 2 8 x: 2-2, 4x: 3-1, 4x 1-3, 16x 1-1, 2x titranje 7-1 Zbunjena sam :) |
|
marinasoldo
Cita FAQ Joined: 21 Studeni 2013 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Predlažem da procitaš clanak jer je u tekstu vec sve objašnjeno :) Ponavljanja koje sam navela oznacavaju razlicit ritam izvodenja odredene vježbe, kako bi se postigla dinamika i bolji efekt treninga. U tekstu sam detaljno objasnila znacenje razlicitog ritma ponavljanja i titranja kroz primjer paralelnog cucnja ispod podnaslova: "Broj ponavljanja za veci efekt treninga - razlicit ritam brojanja i titranje"
|
|
eltman
Cita FAQ Joined: 13 Listopad 2015 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ovaj program se na oko cini super, no kad ga idem detaljnije citat poprilicno je nejasan. 10 minuta zagrijavanja: koliko njihanja? koliko trcanja? Vježbe snage 30 minuta: navedene dvije vježbe s ponavljanjima - to znaci da te dvije vježbe radimo 30 minuta? I nakon toga 3 kardia po 5 minuta? Kakva su ponavljanja za te vježbe? ne piše koliko se izvode skipovi, j.jackovi. Eto, dobre volje za vježbanje ima, samo ima i nejasnoca pa bih bila zahvalna kad biste to malo razjasnili. Hvala :)
|
|
marinasoldo
Cita FAQ Joined: 21 Studeni 2013 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Trajanje njihanja, trcanja, naizmjenicnog podizanja koljena i ostale pokrete koji se provode da bi pocetno zagrijali tijelo i pripremili ga za trening koji slijedi, treba prilagoditi trajanju od cca: 7-10 minuta, što ovisi o individualnim preferencijama. Predlažem ako se npr: zagrijavaš 10 minuta: izvedi 2 minute njihanja tijela s podizanjem ruku prema stropu, pa 2 minute naizmjenicnog podizanja koljena, pa ponovi njihanje i podizanje koljena u trajanju od 2 minute, pa završi sa njihanjem u trajanju od 2 minute - sve dok ne dodeš do 10 minuta zagrijavanja. Kardio dio u trajanju od 5 minuta se izvodi izmedu svakog seta vježbi snage - a u prikazanom pojedinacnom planu treninga se provodi tri puta. Vježbe snage bi trebale trajati 30 minuta - što nije strogo odredeno te ovisi o individualnoj kondiciji i gore je naveden opcenit plan 3 primjera treninga. Ponavljanja koje sam navela oznacavaju razlicit ritam izvodenja odredene vježbe, kako bi se postigla dinamika i bolji efekt treninga. U tekstu sam detaljno objasnila znacenje razlicitog ritma ponavljanja i titranja kroz primjer paralelnog cucnja ispod podnaslova: "Broj ponavljanja za veci efekt treninga - razlicit ritam brojanja i titranje"
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |