Trening |
Post Reply |
Author | |
TaPe
Viden/a u gymu Joined: 07 Sijecanj 2014 Status: Offline Points: 211 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 23 Lipanj 2015 at 23:03 |
Pozz...zanima me sto mislite o ovom programu treninga. 3x tjedno, ponedjeljak, srijeda i petak.
Dan A(pon) Prsa Press masina 3serije x10 ponavljanja leptir masina 3sx10 razvlacenje bucicama 3sx10 Biceps scottov trenažer 3sx10 hammer pregib bucicama 3sx10 dvorucni pregib 3sx10 Trening B (sri) ramena rameni potisak 3sx10 odrucenje bucicama 3sx10 predrucenje bucicama 3sx10 Noge nozna ekstenzija 3sx10 nozna fleksija 3sx10 nozna adukcija 3sx10 Trening C (pet) Leđa lat masina na prsa 3sx10 lat masina iza glave 3sx10 hiperekstenzija 3sx10 Triceps potisak na sajli 3sx10 potisak iza glave bucicom 3sx10 potisak gurtnama 3sx10 A,B,C (svaki trening) podizanje trupa na kosoj klupi 4sx10 podizanje nogu na ravnoj klupi 4sx10 Prije trcanje 5 min, na kraju cca 10 min Radi se na otapanju masnog tkiva, pocetnica sam u teretani. |
|
* none but ourselves can free our minds *
|
|
TaPe
Post Options
Thanks(0)
|
Zanima me sto bi ubacili/izbacili itd. Prije sam trenirala focus t25 kod kuce, bilo mi je ok, ali kako sam otisla na brod radit udebljala sam se i sad mi se neda skakat po kuci..brzo hodanje imam utorkom i cetvrtkom oko 30 min ujutro na prazan zeludac..hvala
|
|
|
|
TaPe
Post Options
Thanks(0)
|
U trening B dodala sam 3sx10 cucnjevi sa sipkom i 3sx10 cucnjevi s 10kg bucicom
|
|
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |