Olimp thermo speed hardcore |
Post Reply |
Author | |
jasminko
Cita FAQ Joined: 12 Studeni 2014 Status: Offline Points: 16 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 25 Lipanj 2015 at 21:45 |
Ovako...odlucila sam si mrsavljenje potaknuti nekim fat burnerom i odabir je pao na thermo speed. Zanima me dali ga je tko koristio, iskustva te dolazi li do yo yo efekta? Hvala
|
|
r4mb0
Viden/a u gymu Joined: 01 Sijecanj 2014 Status: Offline Points: 454 |
Post Options
Thanks(0)
|
Vecina fat burnera su slicni i za vecinu vrijede ista pravila. Bez vjezbanja i pravilne prehrane nista, ovo je samo dodatak koji moze malo pripomoci, makar ja o fat burnerima smatram da najmanje sto oni tope i izvlace su fat(masti) jer cilj je imati misice, oni su najbolji fat burneri koji dizu bazalni metabolizam, sto ces postici vjezbama snage i pravilnom ishranom
|
|
Mike
Viden/a u gymu Joined: 15 Studeni 2012 Status: Offline Points: 202 |
Post Options
Thanks(0)
|
Upravo to, mast tope misici. Glavni sastojci vecine burnera su kofein, zeleni caj i nekaj ljuto (npr zeleni, crveni, kayenski papar) tak da bezveze bacas lovu. Radije popij kavu i pojacaj trening.
|
|
ZorroRi
Fit moderator Joined: 16 Prosinac 2014 Location: Zagreb Status: Offline Points: 401 |
Post Options
Thanks(0)
|
Slazem se s gornjim koemntarima... usput nijedan fat burner nece izazvati yo-yo efekt, vec prehrana!
|
|
Be healthy, be happy.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |