novo drvce |
Post Reply |
Author | |
jablanka
Cita FAQ Joined: 26 Srpanj 2015 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 26 Srpanj 2015 at 22:54 |
veliki pozdrav svima, eto još jedna početnica naišla na ovaj forum :)
imam 25 god, visoka sam 160 cm, teška 50 kg. srećom, kilaža mi je pod kontrolom, sad pokušavam smanjiti body fat i ako sam dobro shvatila, ne moram nužno skidati kile da bih to postigla. bilo bi mi drago kad biste mi predložili kako to učiniti :) idem na fitbox 6 puta tjedno, a svaki dan u stanu radim fitness program s beachbodyja. ugljikohidrate jedem minimalno, proteina se trudim unositi što više, a okosnica su mi zdrave masnoće (lchf). u potrazi sam za novim stvarima, receptima, vježbama, idejama, ljudima... :) |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
dobro nam dosla :)
Jesi izracunala bazalni metabolizam? brojis kalorije? |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
jablanka
Cita FAQ Joined: 26 Srpanj 2015 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
|
hvala :D
1300 (koja brojka više, ovisi na kojoj stranici izračunavam). ne brojim, to je jedan od glavnih razloga zašto sam krenula s lchfom, nekako se nadam da to mogu izbjeći jer sam bila jedno vrijeme vagala sve i računala i bilo mi je ubitačno. jel to neophodno? mislim, ako je, šta ću, računat ću :D |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |