da li je ovo ok ishrana |
Post Reply |
Author | |
juve4ever1994
Cita FAQ Joined: 02 Rujan 2015 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 02 Rujan 2015 at 19:51 |
Imam 66 kg i plan mi je da izgubim 6 kg.
DORUCAK: 09:00-10:00 Muesli 100g, 3dcl mlijeka 0.9%m.m, 1 žlica meda MEĐUOBROK: 12:00-13:00 Voće ili voćna salata, voćni shake( banana + mlijeko 0.9%mm) RUČAK: 15:00:16:00 TUNA IZ KONZERVE 140g + šnita kruha od heljdinog brašna MEĐUOBROK: 18:00 Voće ili voćna salata, voćni shake( banana + mlijeko 0.9%mm) VEČERA 20:00 JAJA(2 bjelanjka i 1 zumanjak) + 50g posnog sira. |
|
never-give-up
Viden/a u gymu Joined: 19 Lipanj 2014 Location: Dalmacija Status: Offline Points: 464 |
Post Options
Thanks(0)
|
Musli - puno secera, bolja opcija zobene ili meni jos najdraza su jaja jer me duze drze sitom..
Med sa muslima, pa cemu toliko uh? :( Mo ti je voce sto su opet uh, mislim pojedi u danu jednu-dvi vocke kroz jutro, nema tu loseg nista.. Ovo malomasno mlijeko, iskreno po svemu koliko sam citala mislim da je bolji izbor obicno, a jos bolje obicni jogurt/kefir jer ima manje secera. Popodnevni medjuobrok opet voce, probaj to zamjeniti sa nekim orasastim plodovima, sirom, nekim dobrim sendvicem, mesom, jajima, salatom.. E i rucak, i vecera mi se cine stvarno kolicinsko malo, u principu sve ovo nekako malo po mom misljenju. Izracunaj bazalni metabolizam , pa pokusaj izracunat to koliko hrane pojedes.. Znaci ovo je moje misljenje, nemoj misliti da kritiziram puno, samo pokusavam pomoci :) pohvala za promjenu prehrane i sve to.. Good luck |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |